![]() |
był opis /stare forum / jak to podpiąć i przerobić - podpiąć "+" i "-" , przewód zasilający i wychodzący z pompy . Pompa pracuje głosniej jeśli gażnik jest pusty . Można to oczywiście udoskonalić montując dodatkowe włączniki dzwonkowe , diody , płytki , przekażniki , moduł sterujący , zabezpieczenia awaryjne i oczywiście komputer korygujący w jedynie słusznej technologii rejli najlepiej firmy......uznanej oczywiście
|
Chodzi jak jest wlaczony zaplon. To znaczy chodzila, bo padla :( Taaaa
|
Chodzi jak się starter naciśnie :) Przy samym zapłonie nie chodzi.
|
Ech, kupilem faceta bo byla okazja. Jak kupilem, zajzalem w oryginalke, a tam :eek: uszczelki wyszli, styki obsyfiale, a "przerywacz" prawie calkiem wypalony. No to myk, zalozylem faceta, ale cos mnie tknelo, zeby niczego nie ciac na chama, tylko tak, zeby odwrot byl mozliwy... no i mialem racje :( Szczesliwie dalo sie uzyc mosieznej koncowki od faceta jako laczowki i na grawitacji dojechac do domu.
Wstyd mi przed moja Afri, ze jej takie gowno zainstalowalem, ot co! samul P.S. czyli, ze padly obie - bede naprawial oryginal :Thumbs_Up: |
samul to ile łąsznie kilometrów zrobiłeś na tym facecie ?
|
Samul ile kilmetrów i jaki to facet? Nie chciałem koledze gówna sprzedać a się sugerowałem innymi co to mają to założone, jakby co to Sławkku odkupie od cie ten sprzęt
|
Panowie kochani, przeciez napisalem, co kupilem kilka postow wczesniej :eek:
Zrobilem na facecie doslownie dwie wycieczki :( ALE nie oceniam pompy, moze sie jakis paproch wdal, moze cos innego. Stanela i tyle. Nie mialem czasu nawet jej obejzec, chociaz duzo nie zobacze. Sprobuje ja przedmuchac, moze cos tam wpadlo? Firma ma doskonala opinie i to nie od dzis. samul |
|
Wątpie .... napewno do TiCO.:D Z tego co widzę to pompa mechaniczna i musi mieć napęd z silnika .
|
Zakładać Pierburga i skończą się problemy.Pompy Facet montowałem kiedyś w samochodach i 5szt. na 7 zmarło po tygodniu dlatego nie chcę mieć tej pompy w motocyklu.Druga sprawa to te pompy są chyba USA produkcji a ja ameryckiej techniki nie toleruję:).
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |