Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Woodstock Rally 2012 kto chętny??? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14182)

krzysiek_m 13.07.2012 20:37

Będę z kobitką na 100% na Woodstocku - na bunkra się piszemy!

Prodisz, daj mi na priv jakiś telefon. W czwartek dojadziemy wczesnym popołudniem - żebyśmy jakoś się znaleźli!

kuras 14.07.2012 02:38

dajcie nr tel do glownego wodzireja imprezy AT ,aby sie wszyscy znalezli

fabrizio13 15.07.2012 09:47

Jak moja ukochana bedzie miala wolne bedziemy razem, jak nie to solo, tak czy siak moja afri bedzie ;)
Diverek zostaw mi kawalek ogrodu wolnego jak to nie problem :D:D:D Grazie mille

lortprodisz 15.07.2012 23:37

Cytat:

Napisał kuras (Post 249412)
dajcie nr tel do glownego wodzireja imprezy AT ,aby sie wszyscy znalezli

jak na razie nikt nie zgłaszał sprzeciwu wiec jak wjedziesz do moto wioski
nie stawiaj motocykla na zbiorowy parking wzdłuż ogrodzenia ( czasami potrzebne jest info na bramie dla organizatorów - problemów nie robią ) tylko jedz do końca droga i po lewej stronie ujrzysz :at::at::at::at::at:

Komak 19.07.2012 00:11

Może i ja się pojawię.Pertraktacje w toku.

EmilD 19.07.2012 00:59

Ja bede na pewno, razem z plecaczkiem juz we wtorek wyjeżdżam z wawy :)

diverek 19.07.2012 08:33

Plany na traskę już mam. Kwestia tylko zostaje w jaki dzień ja zorganizować. Nie będzie to mega ciężki off. Choć nie wykluczone że ze względu na opady, jakie nas obecnie nawiedzają, trzeba będzie uporać się z błotkiem. Możliwe że będzie całkiem spora przeprawa wodna. Ale to wszystko zweryfikuje na kilka dni przed Waszym przyjazdem, aby nie okazało się że potopimy sprzęty w rozmokłym bagnie:) Chciałbym pokazać wam fortyfikacje, które otaczały Kostrzyn, do tego kilka urokliwych miejsc, jakieś ciekawostki. W połowie trasy w pięknych okolicznościach przyrody planuję zmajstrować przerwę na rozprostowanie kości z ogniskiem i małym popasem. No i jak pisałem na początku. W jaki dzień to zrobić? Wg mnie idealnie byłoby aby nie kolidowało to znacząco z koncertami. Więc na pewno trzeba wyruszyć z rana. Pozostaje tylko dzień tygodnia. Czwartek, piątek czy sobota?

PS
A gdyby ktoś chciał zadzwonić do mnie to jestem pod numerem 794 660 trzy sześć 2

lortprodisz 19.07.2012 10:02

na sobotę jest plan wyjazdu do Wollenberg no i parada - ja chętnie na mały off się piszę . .jak na razie żadne atrakcje nie są planowane na czwartek i piątek wiec może to będzie dobry pomysł na off ze zwiedzaniem okolic kostrzyna?

ramoneza 25.07.2012 22:31

witam
pojawie sie i ja z moją panią AT nieukrywam że głównie na offik,ale dla spokojności namiocik zapakuję.
A jak mawiają stare górale
"jak bydzie piknie to i do niedzieli zostane hej
'

AmberBamber 26.07.2012 23:52

Pany a ja tak zapytam z innej beczki. Nie śmiejta się ale jadę pierwszy raz na "łódstok" i można bez kozery wjechać moto? I jak szukać "wioski AT"?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51.