![]() |
Będę z kobitką na 100% na Woodstocku - na bunkra się piszemy!
Prodisz, daj mi na priv jakiś telefon. W czwartek dojadziemy wczesnym popołudniem - żebyśmy jakoś się znaleźli! |
dajcie nr tel do glownego wodzireja imprezy AT ,aby sie wszyscy znalezli
|
Jak moja ukochana bedzie miala wolne bedziemy razem, jak nie to solo, tak czy siak moja afri bedzie ;)
Diverek zostaw mi kawalek ogrodu wolnego jak to nie problem :D:D:D Grazie mille |
Cytat:
jak na razie nikt nie zgłaszał sprzeciwu wiec jak wjedziesz do moto wioski nie stawiaj motocykla na zbiorowy parking wzdłuż ogrodzenia ( czasami potrzebne jest info na bramie dla organizatorów - problemów nie robią ) tylko jedz do końca droga i po lewej stronie ujrzysz :at::at::at::at::at: |
Może i ja się pojawię.Pertraktacje w toku.
|
Ja bede na pewno, razem z plecaczkiem juz we wtorek wyjeżdżam z wawy :)
|
Plany na traskę już mam. Kwestia tylko zostaje w jaki dzień ja zorganizować. Nie będzie to mega ciężki off. Choć nie wykluczone że ze względu na opady, jakie nas obecnie nawiedzają, trzeba będzie uporać się z błotkiem. Możliwe że będzie całkiem spora przeprawa wodna. Ale to wszystko zweryfikuje na kilka dni przed Waszym przyjazdem, aby nie okazało się że potopimy sprzęty w rozmokłym bagnie:) Chciałbym pokazać wam fortyfikacje, które otaczały Kostrzyn, do tego kilka urokliwych miejsc, jakieś ciekawostki. W połowie trasy w pięknych okolicznościach przyrody planuję zmajstrować przerwę na rozprostowanie kości z ogniskiem i małym popasem. No i jak pisałem na początku. W jaki dzień to zrobić? Wg mnie idealnie byłoby aby nie kolidowało to znacząco z koncertami. Więc na pewno trzeba wyruszyć z rana. Pozostaje tylko dzień tygodnia. Czwartek, piątek czy sobota?
PS A gdyby ktoś chciał zadzwonić do mnie to jestem pod numerem 794 660 trzy sześć 2 |
na sobotę jest plan wyjazdu do Wollenberg no i parada - ja chętnie na mały off się piszę . .jak na razie żadne atrakcje nie są planowane na czwartek i piątek wiec może to będzie dobry pomysł na off ze zwiedzaniem okolic kostrzyna?
|
witam
pojawie sie i ja z moją panią AT nieukrywam że głównie na offik,ale dla spokojności namiocik zapakuję. A jak mawiają stare górale "jak bydzie piknie to i do niedzieli zostane hej ' |
Pany a ja tak zapytam z innej beczki. Nie śmiejta się ale jadę pierwszy raz na "łódstok" i można bez kozery wjechać moto? I jak szukać "wioski AT"?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |