![]() |
2 Załącznik(ów)
Ja przykrecilem 3 srubami z podkladkami z zalozeniem, ze beda na stale. Chcialem jak Ty zeby bylo wasko zwlaszcza do miasta. Przerobilem caly tyl i wyszlo pierwsza klasa - zalozenie sie spelnilo w 100% - jezdze z nimi non stop i w korku nie musze o nich wcale myslec. Przejdzie przod z gmolami to i tyl przechodzi. Jedyny minus w codziennej jezdzie to faktycznie ich waga ktora sie troche czuje. Ewentualnie jeszcze ten srodek z ksztaltami na amunicje ktore strasznie utrudniaja wyciaganie zawartosci.
Jak to mowia - nie ma nic za darmo. Ja jednak jestem bardzo zadowolony - stosunek ceny do wytrzymalosci (kilka upadkow i nic + pelna wodoszczelnosc) pierwsza klasa ! |
Co to za tlumniki? I gdzie takie skrzynki zanabyc?
|
skrzynki na allegro albo w jakims sklepie militarnym.
Tlumik to wybebeszony i skrocony Yamaha Fazer. |
z przodu zakładka za rurę stelaża a z tyłu take cuś
http://allegro.pl/zapiecie-burtowe-z...793206968.html można zamówić z kluczykami o takim samym kodzie- jeden kluczyk do dwóch zamków. Jo czepiam teraz na tym alukejsa do cegłokapsuły. Jak chcesz to wpadnij pomacać. Naprawdę solidne to zamknięcie. |
1 Załącznik(ów)
Ja dałem na dwa zaczepy burtowe od przyczepy - jeden z przodu , drugi z tyłu.
Do tego żeby kufer nie latał, to dałem aluminiowy kątownik 2x2 cm po wnętrzu stelaża. Jeździ 4 rok, przetrwało gleby w Albanii a zdejmowanie i zakładanie w moment. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |