![]() |
Na forum Transalpa jest patent do Transalpa 650 z filtra samochodowego
Natomiast Transalp 600 / RD 04 patentu nima Chyba,że te niewydarzone g±bki co nam o dwa numery za duze przysłali :mur: |
No to wyciagn±lem filtr - no wody nie zaci±gnł± ale syfu ma w sobie :dizzy:.
Przedmucham kompresorem od ¶rodka - może co¶ pomoże ale nie s±dze że na długo. Mam jeszcze dwa stare filtry i z jednego wyci±gnałem papier. Poszukam g±bki - może od czegos podejdzie. Wymiary wewnętrzna ¶rednica g±bki to 73 mm zewnętrzna max 106 mm (minimalna grubo¶ć ok 18 mm tyle miał papier)a wysoko¶ć 98 mm. Zaraz napisże do go¶ci z allegro co handluj± Twin Air - moze cos podpasuj±. A tak z ciekawo¶ci mi tylko na tak krótko filtr starcza ?? - dla przypomnienia ok 2000 km No to uprosiłem panów z firmy : MotoX.com.pl Blizne Jasińskiego ul. Warszawska 120 05-082 Stare Babice Handluj± oni g±bkami TwinAir i powiedzieli że ewentulanie dopasuj± jak±s g±bke. Wybieram się do nich w sobotę - ktos chetny z Wa-wy na podjechanie ?? |
Luigi wła¶nie do mnie dzwonił w tej sprawie i sie pytał co tak naprawdę chcemy :D
Ale serię zamówi nam, bo powiedziałem już co i jak z tymi filtrami. |
Mam pytanie.Chce kupic filtr powietrza K&N do AT.Jednak na Ebayu sa w roznych cenach.Od 60 paru euro do 90.Roznia sie one czyms od siebie?Mam zwrocic na cos szczegolnego uwage poza tym,zeby pasowal do mojego rocznika?Czy sa jakies stare i nowe modele,lub lepsze i gorsze?I za ile i gdzie,(najlepiej we Wroclawiu)moglbym taki filter w Polsce dostac?
|
Myku, pod RD07 jest jeden model. Może jaka¶ wyprzedaż albo co. Nie pamiętam aby w katalogu były dwa różne modele.
|
oki.A ile taki patent jest w Polsce do dostanie?:confused:
|
detal kolo 290zł, jak policzysz upusty forumowe to mniej, ale dalej cholerstwo jest drogie
|
Dzieki Ramirez.W sumie wychodzi tyle co na ebayu.A chcialem z 2 euro zaoszczedzic:mur::).
|
1 Zał±cznik(ów)
No to opatentowałem g±bkę do RD03/04 i pierwsze Trampki - praca przesłana do Ramiresa na konkurs :)
|
Cytat:
kiedy będ± taki cuda do rd07..? :drif: Babel :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |