![]() |
no ja mam skrzynkę mocowana pod osłonę silnika. całkiem spora, dostałem ją razem z motorem, ale odkręciłem bo nie była mi potrzebna i nie mam jak zdjęcia zrobić...
DUPA! |
Cytat:
|
Barthez jak mozesz to rzuć fotke samej skrzynki.
No i kilka słów na jakiej wysokości na osłonie była mocowana. |
A ja miałem gmole które doprowadziły do oberwania tych punktów mocowania z przodu osłony co prowadzi mnie do pytania. Czy dodatkowe obciązenie mocowane do osłony nie doprowadzi do hronicznego obrywania tych uszu?
Bo ja chciałbym w taką puszkę spakować młotek, pokrętełko do kluczy nasadowych, klucze nasadowe itp więc bedzie to chwilkę ważyło P.S. wymiar młotka + pokrętła to dla mnie wymiary "graniczne" tak zeby sie to zmieściło MMA |
te uszy obrywaja sie notorycznie. Zwlaszcza w nowych 07a. Wspawaj kawal blachy 4mm i po sprawie.
|
No "przysmarkałem" je do ramy i sie trzymią.
|
Też sie zastanawiam czy aby miejsce przed osłona silnika jest trafione. Ciasno tam, skrzynka musiałaby byc mała. a mała skrzynka to mały porzytek. Dodatkowo byłaby cały czas uświrgolona błotskiem i kurzem z przedniego koła. Musiałby byc bardzo szczelna żeby oprzeć sie wodzie podczas jazdy w deszcz i podczas przejazdow przez brody. Teraz dochodzi obawa o wytrzymałośc uszu trzymających osłonę.
|
proponuję z lewej strony tak jak zaproponowany pojemnik na mleko , na wysokości tłumika kto może? i ma miejsce?
|
A mnie się podoba pomysł ze skrzynką pod tablicą rejestracyjną,jak na zdjęciu od Sambora.
Tam jest miejsca dość, tylko nie wiem jak z mocowaniem |
Cytat:
Jeśli skrzynki będą duże to do kluczy można od biedy jakąś przegrodę dać w środku ... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |