![]() |
Cleo suuper :bow: Uwielbiam Bieszczady! Gratuluję "dania rady", ja zamieniłam XT-ka na mniejsze moto, bo nie dałam rady go podnosić, a tu proszę jaka dzielna Babka :Thumbs_Up:
|
Super :) Dzielność pełną parą...
Wniosek? Co dwa konie, to nie jeden? A może właśnie co jeden koń, to nie dwa? ;) E, ostatecznie koń jaki jest - każdy widzi. Życzę Ci więcej takich wypadów, a sobie przy okazji tak motywujących relacyi. |
Ten biały kościółek najsamkoniec to raczej katolicki jest. Wznosimy tam czasem modły do naszego Boga aby w końcu przyjął Iziego do swojego grona pomiędzy dobrymi dniami biesowania biesiadowania - degustacji miejscowych trunków i innych przepięknych rzeczy jakie mogą zdarzyć sie człowiekowi. Dobre miejsce.
|
Podobało sie mnie ;)
|
Również mi się podobało! Brawo za odwagę, udowodniłaś, że wystarczy chcieć :Thumbs_Up:
|
:brawo::brawo::brawo:
Cytat:
|
Cytat:
Nie to że motocykl jest be, jak najbardziej jest OK.! Tylko jak se myslę jeszcze o serwisach, smarowaniach, różnego rodzaju wymianach typu opon klockow hamulcowych, filtrów...ect. To jadę do mojego Ryja, odpalam mu owies sianko i marchewe i wio w teren. Tam gdzie chcę to Gadzina posłuch i wejdzie... |
Cytat:
|
wadą jest to, że sępi jedzenie. I ma fochy
|
ale jak nawali to pójdzie dalej :-)
A czasami opony w formie podków też trzeba zmieniać, a jak się zrobi dziura w kopycie to trochę trudniej ją załatać niż dętkę :-) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |