![]() |
Kiedyś podniecałem się każdą nową wiadomością o następcy AT. Z czasem zrozumiałem, że nie ma na co czekać, bo to będzie kolejny elektroniczny gadżet gdzie prędzej czy później wyświetli się na kokpicie "error" albo "błąd systemu" i silnik stanie nie przez awarię jego samego, a awarię softu.
Te starocie na których jeździmy zawiozą nas dalej i dłużej powożą niż wszelkie nowości. Swojego czasu miałem Vstroma z salonu. Po trzech latach użytkowania jego stan był bliski stanu 15 letniej afry ( a dbałem o niego). Nie ma co się oszukiwać, jakość spada dramatycznie. To co miałbym wydać na nowy motor wolę wlać do baku i w drogę po przygodę. |
Cytat:
|
700km to jest teoretyczny zasięg, czyli jeśli cały czasz zjeżdżałbyś z góry na luzie, bo po 700km urywa się łańcuch i wylewa tylny amor....
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja swój wodoszczelny kalkulator (tripmaster) zdjąłem bo padły baterie i stanął na amen ślimak :/ ;) Mam nadzieje że Turadrech już robi bak 57 litrów by było na fotki z GS800ADV na Pamir Highway :) Na bank szwagier nie będzię mógł mieć już większego :p Mierzony zasięg dla Afryki na 24 litrach to 497km od stacji do stacji, dla RD04 z 92r :Thumbs_Up: :) |
Cytat:
http://www.scigacz.pl/BMW,F800GS,Adv...nie,20795.html ...ale to zapewne sponsorowany tekst przez Marketing :) Rambo to bardzo dobry wynik... Ja(130kg), GSem12ym zapakowany tak jak Bemiearze lubią...kufry...2giKPLopon itd. Przejechałem na 20L zbiorniku ponad 330km, a komputer pokazywał, że mam jeszcze około 30km do zrobienia! Prędkości do 100km/h Pozdro Orzeppe |
Może Honda w końcu coś wypuścić ciekawego . Z pewnego źródła wiem , ze planują zakończenie produkcji trampka ...
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakby nie patrzeć coś w tym jest co napisałeś!!!! |
Trza to przenieść do tematu o BeeMWuu :D
Cziekawe czy jest odpalany z guzika czy posiada stacyjkę. Serio się zastanawiam. W puszcze mam guzik zamiast stacyjki i miałem tak że nie zadziałało i wywaliło engine error - poczucie bezradności było okrutne :Thumbs_Down: Wsiadłem zatem na nieskomputeryzowany motocykl i pojechałem gdzie chciałem ;) A zakończenie produkcji trampka to klapa kompletna...coby nie zarzucać temu motocyklowi to jest to osiołek rewelacyjny! Zawiezie, przywiezie choć emocji nadmiaru nie dostarczy...może to i dobrze. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |