![]() |
Chyba umknęło mi to zdanie :dizzy: No boruta, boruta...
|
nie jestem jakis obrońca uciśnionych i nie sądzę, że ktokolwiek potrzebuje papugi ale: nie napisał kolega nic konkretnie o 'laniu' w torby a jedynie o moczeniu, np. wodą :D
jak się chłop wkur.ił bo w nocy był bal to mu sie nie dziwię aż tak jak Wy, tym bardziej, że na wyjeździe kiedys dwukrotnie trafiłem na baaaardzo wesołe towarzystwo w dupiemające to, że oprócz ich pokoju jest jeszcze kilkanaście innych i w zdecydowanej większości ludzie przyjechali po prostu wypocząć. aczkolwiek pisiora wtykać komuś do walizki to jest kontrowersyjne mocno. no to jak??? co tam im nalałeś w te torbiele??? :D poza tym, na marginesie: 'Boruta' to taki diabeł z Łęczycy. Chodziło pewnie o 'porutę'. matjas |
Cytat:
Mów kolego z Gdyni coś tam im zaserwował. Jeśli żeś nalał to mi wstyd. I pisz dalej historię. |
Mówię w swojim imieniu a raczej pisze, a w towarzystwie moim zachowania takiego nie będę tolerował może innym to pasuje mi nie ,
Następny motocyklista z polski będzie miał w szwecji pewnie naszczane do kasku (oby tylko) no ale przecież taką forma zemsty jest akceptowalna oby nie trafiło na ciebie nie popieram chamstwa i poierac nie będę choć sporo toleruje Filipie pisz dalej bo ci kibicuje ale tego zachowania nie potrafię zrozumieć i zakceptowac |
matjasie nie wiem jak w Twoich stronach ale w moich mówiąc boruta ma się na myśli rozpierducha, przypał itp itd ;) :D
|
Cytat:
Chamstwa nie znoszę również. |
Paluszku... a Ty nie za bardzo Hej do przodu? Jak chcesz być poprawny politycznie to daj zanć :) Jestem ;)
W temacie zaś, to wspomnienia we mnie wiecznie żywe. Dziekuje za całokształt twórczości :):Thumbs_Up: |
Cytat:
Cytat:
ps. Sorry za offtop. Już się nie na temat nie wypowiem(w formie pisemnej). |
Cytat:
Luszie to maja pomysly....:dizzy: Ciekawe co bedzie dalej...może kleks :haha2: Czekam niecierpliwie na ciąg dalszy. |
:drif:Szwedzki stół z kleksikami
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |