![]() |
Cytat:
zębatka nadejszła wyglądacałkiemprzyzwoicie jutro montaż zobaczymy ile polata |
3 Załącznik(ów)
Czy orientuje się ktoś co to za zębatka? producent/jakość
Z góry dziękuję :) Załącznik 19022 Załącznik 19023 Załącznik 19024 Przypominam się z zapytaniem :) |
czosnek nie ma żadnych znaków wskazujących na jakąś firmę, więc będzie trudno określić
|
Cytat:
|
No name... chyba ;)
|
jakieś przeczucie mam że to do 520 łańcucha chyba ....
zębów nie liczyłem :) |
putek chyba jednak do 525
oznaczenia ma takie same jak zakupiona przeze mnie zębatka JT czyli JTF314-16 |
Swego czasu zakupiłem zębatkę "JT" w sklepie KLASA. Zębatka nówka, elegancko zapakowana, oryginalnie - woreczek z PE, elegancka etykietka "KLASA", waląca z daleka po oczach... Tylko na zębatce nie było nic, prócz wymiaru podobnego do tej z Twego zdjęcia, świadczącego o jej pochodzeniu. Uprzejmy Pan w sklepie zapewniał, że to oryginał JT i inaczej być nie może!!! Łyknąłem. :( Po 5tyś wyglądała jak mała tarcza do krajzegi!!! Dodam tylko,że moja noga już w tym sklepie więcej nie postoi...
Jeśli założyłeś tą ze zdjęcia, to musisz BYĆ CZUJNY! |
Cytat:
|
Wałek i zębatka - luzy??
Przy okazji czyszczenia okolic zębatki zdawczej nakręciłem filmik (profesjonalna produkcja ;) ) który pokazuje jaki mam luz na walku - nie wiem - czy to tragedia - czy wszystko ok.
Jedno wiem - jakosc filmu nie powala na kolana,,, Podejrzewam takze, ze niewiele na tym widac - ale jesli jest szansa - i można cokolwiek ocenić - to prośiłbym o opinie... ( w okolicach 27sekundy zaczyna sie akcja ;) ) Co sądzicie o zębatce?? czas na wymiane?? - juz ok. 10k km zrobila... http://www.youtube.com/watch?v=QbccLBLBk7s |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |