![]() |
Dunia, Puszek - było nam bardzo miło Was gościć :-)
do niedzieli jesteśmy na miejscu, gdyby ktoś miał ochotę :D |
1 Załącznik(ów)
Z życzeniami słońca dla Zawadki Rymanowskiej mała zagadka...gdzie została zrobiona fotka poniżej, choć pewnie dla znawców i miłośników Beskidu to żaden problem zgadnąć:)
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 41692
Wczoraj Was odwiedziliśmy. Niestety Wy w tym czasie wybraliście się na romantyczny spacer :haha2:. Pozdrowienia.:) |
no niefart...
ale Paweł_z_Jasła dziś poprawił pojawiając się z żoną dla odmiany. takie romantyczne klimaty tutaj mamy :D |
Cytat:
więc mogę sie mylić. :dizzy: tupek - będziesz tylko do 21-go?? Ja z moją Pierworodną i Jedyną dopiero k.25-go tamtędy przejadę.... A może będziesz wracał przez Krempną/Ropiankę/Polany S. ?? |
1 Załącznik(ów)
Chatka Maluch w Ropiance... Mówili ,że jeszcze nikt tam nie dojechał autem...I to od góry:)A kiedyś tam była normalna łemkowska droga.
Tuż koło chatki... |
5 Załącznik(ów)
I ja zajechałem trochę przypadkowo. Miałem wpaść na herbatkę na godzinę a tymczasem.
Poznałem super ludzi: Załącznik 41696 Zobaczyłem piękne miejsce Załącznik 41697 Załapałem się na lekcję zielarstwa Załącznik 41698 Obejrzałem zachód słońca Załącznik 41699 Opiłem się, nażarłem i posłuchałem muzyki w doborowym towarzystwie. Załącznik 41700 Wielkie dzięki !!!!!!! :) |
Czosnek byliśmy zaraz po Tobie.:)
Puszek od której strony jechaliście? Od Mszany? Niemożliwe tam jest potężna skarpa nie do zjechania |
Cytat:
do Krempnej mogę zajechać choć w planach nie było ;) chata czynna do końca sierpnia jakbyco |
ojajebe... ale bym Was chętnie obejrzał.
:/m |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |