![]() |
"Wiatraka" nie ściągniesz , simeringa nie wymienisz , i przestań szarpać za ten "wiatrak " bo se kuku jeszcze zrobisz !!!
|
Ok. Zapomniałem o tym co pisałeś wcześniej - sorry
Spróbuję to uszczelnić. |
Kurcze nie mam teraz czasu na pisanie, oddzwoń 668-046-03 pięć
|
Chyba już znalazłem sposób na tą pompę.
Jak wszystko zadziała to dam znać, i wyłożę co i jak zrobiłem. Narazie nie będę Ci zawracał gitary. |
Na razie powiem tylko tyle, że wirnik zdjąłem, simmering wymieniłem, złożyłem i nie ciecze :)
Porobiłem trochę fotek, zwymiarowałem kilka elementów, jak znajdę trochę czasu to spróbuję zmontować jakiś manual. |
...normalnie majtki mi spadły ;) . Na jaki simering wymieniłeś ?
|
hej ho
pacjent to trampek 600 - leci z malej dziurki - napiszcie kumotrowie okrutnicy co i jak po kolei rozbierac - jesli 'smigielko' nie schodzi do od czego zaczac? jak macie jakies foty i opis to dawac. dzieki ;] |
Zakładam że jest podobna do tej w afryce. Wymontuj pompę z moto .Sprawdź czy na łożysku wirnika nie ma podejrzanych luzów. Potem pójdziemy dalej . Pozdro
|
hej
dzieki Trans za odzew. klient 'madrala' postanowil zabrac zabawki i naprawic motocykl-pompe samemu ;) jak zmieni zdanie to pozwole sobie wrocic do tematu. pzdr. |
Tak jak pisałem, naprawiłem pompę, i zrobiłem na niej jakieś 1500 km.
Nie ciesze - jest ok. Już prawie zmontowałem manual, jeszcze kilku rzeczy mi brakuje. Niebawem go tu wrzucę |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29. |