![]() |
Cytat:
Pozdrawiam, Kamyk |
podobno sa wodoszczelne w jakims tam stopniu napewno nie jak szwajcarski zegarek ,mysle ze jedynie moze dostac sie woda przy kablu ale jest tam uszczelka i kabel jest usytuowany z tylu lampy wiec sila rzeczy woda nie powinna sie tam dostac,teraz widze jak przycinaja sklepy z alegro 200 % niezle jaja -POLSKA KURNA -
|
moze ja cos bede jeszcze w puzniejszym terminie cos z tamtad kupowal dam znac,pierw przetestuje lampy led z alegro -niby takie same -tylko cena inna
|
No wiesz. Sklepy z allegro kupuja tak samo jak my i wystawiaja na allegro i do tego zarabiaja. Moze przy wiekszym zamowieniu dostaja rabat wiec kupuja wiecej = wiecej zarabiaja. Prawo rynku ;)
Kamyk |
Cytat:
Do tuningu nadaje sie jednak szkielko, jest raczej cienkie, wiec uderzenie kamieniem rozszczelni obudowe, wklejenie koleczek polikarbonu zalatwi problem. |
Tak, mnie też by interesował ten temat o którym pisał LORDPRODISZ w poście #19,czyli wkłady H4 na bazie led CREE , cos takiego
http://www.ebay.pl/itm/H4-H-L-Bi-Xen...item20d67eb34b __________________ ale do samochodu. W zeszłym roku wymieniłem reflektory i myślałem, że będę miał super światła... a tu dupa blada. Czy ktoś miał już styczność z tym produktem? Czy to przejdzie na przeglądzie technicznym, czy nie? Jak myślicie? |
mysle ze na jakies malej stacji przegladu nie powinno byc problemu,patrza czy swiatla swieca , sprawdzaja hamulce i nic wiecej,przekonam sie w maju
|
Cytat:
Jeśli masz takie małe wymagania co do świateł i sprawności ogólnej pojazdu to wyrazy współczucia, oby cie to nigdy nie zawiodło. Co do tych ledów zamiast H4 ,tak z ciekawości, jak z ogniskową i ułożeniem światła ,po prostu jest czy działa jak powinno? Motomysza, wiele wcale nie tanich samochodów ma porażkę zamiast świateł już fabrycznie a zwłaszcza po zastosowaniu marketowskich żarówek które nie są dokładnie wykonane( światło leci sobie chaotycznie do przodu) a na bańkę zamiast szkła kwarcowego dają zwykłe ...... dzięki czemu szybciej padają reflektory. |
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego w naszym kraju mamy jak mamy i to we wszelkich dziedzinach. Pomijam drobiazgi na które można przymknąć oko ponieważ nie mają bezpośredniego wpływu na bezpieczeństwo. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |