![]() |
3 Załącznik(ów)
Pewnie wiecie, a może nie..
Przygodę można zacząć już w Berżnikach pomijając granicę w Ogrodnikach Załącznik 47275 Załącznik 47276 Załącznik 47277 Tu można się trochu przypudrować A dalej, to kwestia chęci trzymania się białych dróg Powodzenia! |
Dzięki, wygląda ładnie, ale ze względu na czas chyba będziemy cisnąć dużymi drogami.
@Saper - myślę że nie ma problemu, tylko nie wiem jak z noclegiem z pt/sb bo z tego co mi wiadomo my już mamy zrobioną rezerwację na określoną liczbę osób. Tedix zna szczegóły. |
Saper: link do noclegu - rozmawialem z wlascicielami i nie ma problemu. Cena ustalona - 30PLN. My sadze ze bedziemy tam przed zmrokiem 19-20. Planujemy kolacje przy ognichu.
EKIPA LODZ: Zbieramy sie o 14:00 - LukOil na Strykowskiej na wylocie. Tankowanie i w droge. |
Cytat:
Zapraszamy ! |
Ojcze nie chodziło mi o nocleg u Was, tylko o nocleg przy granicy ;)
|
Synku, tak jeden mlody z mazowsza (Saper) moze rano do Was podjechac-po co rezervacja przy granicy na piatek?
Zdrowie na wieczor soboty powinno ratowac :D |
A mamusia za Liwa tęskni, ale nie mamy wolnego, gdyby było inaczej autem byśmy się wybrali.
|
Weż na żądanie a konia Ci pożyczę ,bo ty dobry człowiek jesteś
|
Vertus,
to wolniego u Ciebe nie ma :) ... jestes nam nie potrzebny ;) A Mamusia i jedna moze przyjechac :D. Cala rodzina bylaby razem: Mama, Ojciec i Syn... :haha2: Pozdrawiam, dobry Czlowiek. Do spotkania innym razem |
Cytat:
Cytat:
No ale może chociaż na Troki skoczymy :) Zobaczymy co życie pokaże. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |