![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra to sekretarza mamy. Kto się jeszcze do zespołu chce zgłosić?:D
Esemes sory za offtop ale wiesz ciężko jest jak już dzisiaj zaczyna się weekend dla niektórych. |
mogę imitować siodełko - oczywiści w wersji dla pań
|
Bo najważniejsze to siedzieć w kluczowych branżach! :) A ja się zastanawiam nad tymi różnicami (z rzadka, bo z rzadka ale jeszcze od czasu do czasu mam okazję obserwować z bliska te różnice) i jakie to w siedzeniu muszą wystąpić zmiany, co by dopasować siedzenie do pci. W siodełku istotny jest punkt podparcia tych kości co tam wystają z pośladka, no ale kanapa motocyklowa (nawet ta wąska) jest tak szeroka, że nawet jak tył damy jest zasobny to kanapa powinna objąć całość. Zet, jak już zbadasz dokładnie te różnice, to napisz jak to wpłynęło na siedzenie w wersji żeńskiej, bo ja niestety w badaniu ni jak uczestniczyć nie mogę - żona sim-locka zdjąć nie chce :)
|
Powiem tak -byłem chyba jednym z pierwszych klientów Zeta.
Miałem 4 czy 5 różnych kanap.W cenie Zeta nie znajdziesz nic lepszego.Te droższe niektóre też wysiadają.Sam już kupiłem ze 3 od niego.Jakość jest Tip Top. Własne projekty i to że komuś sié chce trzeba wspierać aczkolwiek te siodło na kanapie wywołuje u mnie skojarzenia sado-maso!Należy mi trochę wybaczyć bo zeżarłem fiolkę ketonalu od tamtego czwartku i mam wizje. Szczerze również żałuje że nie będę mógł być w komisji pomiarowej na Izim. Liczę jak zawsze na fotorelację z dopasowywania kanapy. |
1 Załącznik(ów)
Z ciekawszych kanap na tegorocznym Izi
Załącznik 48104 |
Tia, podziwialiśmy to cudo. Na środku kanapy były już dredy :D
|
A może pampersa zakładać.
Jest unisex-to i brodaci mogą zakładać, można na siku nie stawać ,żel zrobi się sam. Tylko czy nie będzie głupio wyglądać DUŻA PAKA pampersów przytroczona do kufra? ? CIAŁ |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |