![]() |
|
Masz tam street view.
|
Cytat:
:bow: Calgon, pamiętaj o mnie jak będziesz gdzieś się wybierał, nieważne gdzie, ważne, że będzie ubaw |
To co jeszcze ci mogę polecić, co znalazłem to :
-Manastirea Peri-Sapanta Najwyższy drewniany kościół w świecie, a druga najwyższy drewniana konstrukcja w Europie.Sam krzyż ma 7 metrów wysokości i waży 1000 kg a kościół 78.5 metra wysokości. Blisko "Wesoły cmentarz" -Jaskinia lodowa -druga co do wielkości w europie -Czarny kościół Braszowski największy gotycki kościół jaki został zbudowany pomiędzy Wiedniem i Stambułem -szutrówka w okolicy zamku w Bran -zamek Bran -może w tej okolicy będziesz to jest kolejny szuter -Pestera Ialomitei -Statuia lui Decebal - Pomnik Decebala ostatniego króla Daków, wyrzeźbiony w skalistym brzegu Dunaju, jest najwyższą rzeźbą kamienną w Europie (135 metrów wysokości) -trasa szutrowa z Meledic (solny płaskowyż) do błotnych wulkanów -pole namiotowe LA HANGAR tanio, jak by ktoś potrzebował -wieczny ogień Focul Viu -dobre miejsce na biwak, jest altana i ognia nie trzeba rozpalać ;) -mam też taką trasę na oku ale nie wiem czy na pewno da się przejechać Nie jest to wrzucane po kolei :) szutrówek faktycznie tam nie brakuje gdzie by się nie obejrzał to brak asfaltu :) Powodzenia w planowaniu. |
Super Arkadius, o to mi chodziło :) - Wielkie dzięki.:Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
jutro na 6-7dni
|
licze, że po powrocie dasz znać co zobaczyłeś, co warto a co odpuścić i jakiś tracka możesz wrzucić po powrocie jak będziesz miał :D
Udanego wypoczynku :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |