![]() |
Nie no bez jaj!
|
Nie, jaja nie będą padać...
|
cholera to już druga impreza którą przegapiłem w okolicy :mur: ziomki z bielska dajcie znać na przyszłość ciut wcześniej może uda się wpaść i poznać ludziuf ;) miłej zabawy
|
Melduję, że byłam!
Myło super - relacje super ciekawe - pobudzające wyobraźnię! Żałuję, że musiałam się szybko zwinąć :( Japku, kurde mol ;) Jest cos takiego jak Grupa Regionalna Śląsk, a w niej wątek "Piwo w Bielsku" - jakbyś tam był, to byś wszystko wiedział :) Proponuję od razu ustawić mailowe powiadomienia o nowych postach. BTW - chyba mieszkamy w tej samej gminie :D |
Powiem że było bardzo fajnie!! :)
Najlepiej było na końcu jak Graphii we mgle skończyła się droga i zaparkował przed reklamą :haha2: A my grzecznie w sznureczku za nim :haha2: |
Roomyanek! Co za opowieść, co za wyprawa ;) Inne też niczego sobie! A co? Kurde ślepego za przewodnika sobie wybrali :D
|
Jak ja kocham grupy,podgrupy i inne takie....dobra zapisuje się będzie klarowniej.mygosia rzuć jakiś namiar na priv bratnia dusza na wsi -fajna sprawa :)
|
Rozebrałem Afrykę w garażu i mrugam - jak Roomyanek uczyła - i nic. Może i ja powinienem się rozebrać?
|
Musisz sobie dokleić takie dłuższe żeby było widać, a i rozebrać się nie zawadzi.
|
no.. na filmie były długie
a w przypadku mojej Afry trzeba bardzo długich, żeby się pospawało |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |