![]() |
Kiedy możemy spodziewać się relacji?
|
Cytat:
|
co tam czytać ,zazdrościć .......spakować się i pojechać.
Ps. wilq.bb opowiem Ci na Rogaczu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S Spoko chłopy się pewnie jakoś w końcu ogarną i coś naskrobią, правда ? |
Cytat:
|
Ja do nikogo nie mam pretensji bo serwis nic takiego nie robił przy silniku ale mój zaufany mechanik samochodowy i mój dobry kolega twierdzi że to wina mechanika , ja nie jestem mechanikiem i nie znam sie i do Szparaga mam zaufanie , ale mimo wszystko jest to dziwne że zrobiłem 1000 km po wyjechaniu z serwisu i silnik padł gdzie jadąc do Lwowa w zeszłaym roku zrobiłem w 3 dni 1500 i było ok. Oczywiście może był to zbieg okoliczniści motocykl ma swoje lata itp nie wiem , wiem że raczej nic się nie dzieje bez przyczyny a kilka tysięcy km zrobiłem i było ok. Stało sie trudno temat zamknięty i nie będę rozbierał raczej silnika bo nie chce mi sie.
|
Dzięki Madziarowi jest w końcu film z naszej wyprawy do Azji Centralnej.
Cz I https://www.youtube.com/watch?v=PGCs6BJL9vM |
Też tam pojadę, może nawet już w tym życiu:drif:
Świetny film, czekam na następny odcinek... ps. śledziłem waszą ścieżkę podawaną przez spot, i cały czas trząsłem gaciami że jeden z komponentów wyprawy nie podoła i będę winny niepowodzenia wyprawy :mad: Jednak ''komponent'' jak widzę problemunienarobił:D cieszę się bardzo:) pspsa(jakoś tak to Orzep pisał?) ino na FAT znajdziesz Kolegę co Ci motura na Pamir pożyczy :Thumbs_Up: Należy mu się temu Koledze w ryj,:bow::beer2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |