![]() |
1. fabrizio13
2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton dobre, postaram się.. |
0. demolka
1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton uehehehehe, zeby nie bylo ze sie wpisuje na liste, ale już tym zyje ;) |
Jest Demolka jest moooooooccccccc :lol8::lol8::lol8:
|
Demolka,jak ty to zrobiłaś że znów na podium
Ojjjjj... mam mniemanie że altanka pęknie w szwach, Fabrizio daj zdięcia owej wiaty jak masz. |
Hehehe, Artur nie pęknie, żelbet made in germany :D Adolf budował.
fotki: https://picasaweb.google.com/1064704...77857732453106 |
Orzesz ty,nie pęknie...fakt wujek Fritzz jak budował to na lata,ino od betonu bedzie ciągło ,opcia słomy ala kazamaty w Kłodzku by sie zdała ... Fabrizio miejscowego chłopa znasz?
|
Widzę że się dobrze zapowiada :at::at::at:trzeba się stawić
0. demolka 1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) |
4 Załącznik(ów)
Lepiej się rozbić obok w lesie ;);) Było bym za tym by coś upiec na ognisku co wy na to ?? :drif::drif: No i na pewno was zaprowadzę pod ziemia wiec latarki obowiązkowe :D:D:D
|
A ja pamietam te ruiny! Nie wiem co to było ale kiedyś tam przyjechałem w nocy do jakiejś miłej ekipy dzidowników! Krążenie w nocy z nawigacją aby znależść to miejsce - bezccenne :)
|
lipa, przejdzie mi taka impreza koło nosa i to na własnym lubuskim terenie. :( (wesele, nie moje ale zawsze to wesele.)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |