![]() |
Dystrybutor DIDa na Polskę jest jeden, Motorland
PS: też mam swoją opiękę w IC :) |
A dla mnie Regina to syf ;/ Miałem w TA i padł w 8 tys km.
|
Mi Iris po 7000km :vis:
|
EK są fajne tylko nie bierzta złotych :) poza tym rzeczywiście póki co nie trzeba naciągać w sumie dużo nie zrobiłem , zobaczymy jak będzie dalej :at:
|
A co jest ze złotymi EK?
|
Złote EK są tylko lekko pokryte złotą warstwą która szybko się wyciera i wygląda to kiepsko :) U mnie ślizg ma wgłębienie i dotyka z jednej strony do boku łańcucha przez co mam łańcuch dwu kolorowy :) Did podobno cały jest z materiału co ma kolor złoty i nawet jak się wyciera to zostaje złote , a u mnie wygląda teraz jak by coś zepsute było:)
Pozdrówki! |
u innych się tak nie wycierają te EK jak u Ciebie Gawien, ale zwróce uwagę i podpytam tych co je kupili :Thumbs_Up:
|
pewnie maja mniej sciorane slizgi a jak wycieraja sie od góry to prawie nie widać :) mi to przestało przeszkadzać bo lancuch już jak sie na niego patrzy to wygląda profi tak jak zresztą rozmawialiśmy zakuwajac gada :) póki co 5 tys km zrobiłem bez naciągania , zabaczy sie jak będzie dalej :>
|
No nie słyszałem o RK czy DID żeby go nie było trzeba naciągac jakiś czas po wymianie :Thumbs_Up: :)
|
Cytat:
moim zdaniem bardzo dużo zależy jak użytkujesz moto, w jakim terenie i jak smarujesz |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |