![]() |
Rambo dobrze gada, ale trudno o busa do ktorego wejda cztery afryki
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no nie wiem, bus przyczepka 5-7 ludzi ALKOHOL!!! no taniej to nie będzie jeszcze może zabraknąć na powrót,
to wyprawa zaczyna nabierać nazwy Africa Alcohol Grup MAROCCO jestem chętny moje moto warzy tylko 200kg |
Przy 4 moto (realne w busie) to obniżenie kosztów o ok połowę, pod warunkiem że właściciel nic nie weźmie. Jedyny dla mnie problem to czas powrotu! Jeśli będzie to grupa, lub też grupa luźna z dogadanym terminem, ma to pewien sens - warto pomyśleć. odpadają przyczepy, chyba że ktoś ma taką, plus pojazd do niej plus prawko.
Z drugiej strony jak się przeprawić przez alpy julijskie, to dalej już z górki, a po drodze Wenecja, Toscania, (Monte Carlo jak ktoś wierzy w swoją gwiazdę) delta Rodanu, Barcelona, Sevilla i parę innych. Może warto, jak ktoś ma troszkę czasu? |
W sprawie wizy do Senegalu, rozmawiałem dzisiaj z miłą panią z ambasady francuskiej - wielokrotna na okres 3 tyg w ciągu 3 m-cy kosztuje ok 240 pln (60e) ale trzeba mieć potwierdzenie rezerwacji hotelu. Myślę że to formalność, ale byłbym wdzięczny za konkretne info. Z góry dziękuję, lupek
|
Eeeee.... znaczy się ja mam "E" ale jak mam nie pić z Warszawy do Gibraltaru to teges.... nie jadę. Znaczy się zmiennik potrzebny.... Ale najchętniej to jak Naczelny bym sobie popyrkolił....
|
ok, w temacie.
koszt przejazdu np w wawy do Gibraltar i z powrotem. samo palio i opłaty za autobany to jest 4000zł. chyba jednak cza wynająć busa na ten czas bojak dojda do tego koszty dla kierowcy to może wyjść to za dużo nawet na 5 głów. |
Cytat:
|
Nie wiem ile palą wasze AT ale licząc wachę plus zużycie opon, łańcucha, troszkę oliwy, to przy 6l na 100 tam i siam 2000, poza tym 2 dodatkowe dni jak sądzę. Bus spali ok 12, więc jadąc normalną drogą można liczyć jakieś 3500. Teraz czas pomyśleć!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |