![]() |
[youtube]1haYP10rLfI[/youtube]
=========================================== Naciśnij guzik "edit" przy swoim poście i zobacz różnicę :) |
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Mam inny sposób (może nie odkrywam "Ameryki")
1. Klikamy na YT - pożądany filmik 2. Po prawej stronie mamy link do skopiowania pod tytułem "umieść" - fot. 1 3. Klikamy na niego i zaznaczamy ctr+a, potem cyr+c 4. Tworzymy nowego posta 5. wpisujemy treść (lub nie) i klikamy na znaczek tube - fot.2 6. pojawia się nam treść - 7. w środku tych napisów umieszczamy link, który skopiowaliśmy z YT naciskając ctr+v - fot.4 8. zatwierdzamy post. - efekt poniżej |
|
Cytat:
Wystarczy z calego tego ciagu znaczkow jakie zapodales uzyc tylko tego: zlfKdbWwruY (plus stosowny BBCode przed i po oczywiscie) |
Chyba to wina mojego sposobu - nie wiem co jest nie tak - wcześniej się pojawiał film x1 :mur: Coś w ustawieniach forum jest inaczej :confused: Za drugim razem pojawia się - o co lotto - czy na niektórych stronach forum można dodać, a na innych nie ?
|
Cytat:
Cytat:
EDIT: Test sie powiodl, wiec dodawanie filmow z Youtube'a jest realizowane raczej na caly forumie. BTW: Ten zapis, ktory zapodal Krystek jest po pierwsze nieprawidlowy, po drugie niepotrzebny, po trzecie nieczytelny.. i dalej mi sie nie chce wyliczac ;) Wystarczy zapodac doslownie kilka literkow/cyferkow, i juz. Ja to zrobilem pierwszy raz na forum, i zadzialalo... |
Cytat:
Nie wiem czy piszesz o wstawianiu Krystka = czy o tym co ja napisałem (o wklejaniu):confused: Jak a'propost mojego - to wykasować proszę bardzo moje posty co by nie śmieci ludziom w głowie :Thumbs_Up: |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Cytat:
BTW: Z Twoim zapisem chyba tez cos jest nie tak.. bo w efekcie koncowym nie powinno byc niczego poza zalaczonym filmem. A tak nie jest. EDIT: Zapoznalem sie z Twoimi postami. Ponizej zapodaje to, co jest ISTOTNE, reszta jest niepotrzebna |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |