Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afrykańczyka (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=12)
-   -   najwiekszy sklep z odzieza? jaki stroj dla swierzaka? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=23047)

ambiwalencja 08.02.2015 14:29

Cytat:

Napisał bass (Post 416366)
kiedyś jeżdżenie motocyklem było mniej problematyczne, teraz trzeba się ubrać najpierw, potem zarejstrować na forum, poczytać i pooglądać zdjęcia, potem pooopowiadać, - "wiesz, tam nie warato jechać, widziałem na fotach bo jeden gościu był... a tak ogólnie to nie ma gdzie jeździć, wszystko widziałem...."

Moja rada - kup se Ambiwalencja kask za stówe, rękawiczki jakieś zwykłe i motur :D potem se kupisz inne lepsze - jak już sprecyzujesz swoje potrzeby - a te co kupisz teraz będziesz dawał panienkom co je do lasu będziesz na wycieczki woził, więc nie stracisz na tym zakupie :D a i może coś podymasz :D bo jak to pisał poeta - taki sposób jest na laski - kupić motur i dwa kaski :D

pierwszy konkretna odpowiedz.

PS. co do gumek, kaskow, dziewczyn i motocykli to lepiej miec gumy na zapas niz alimenty placic lub za operacje w razie W :>. tak na powaznie to kask to chyba podstawa do jakich kolwiek dzialan. kasy na jakies pierwsze sprzety mi starczy, nie teoretyzuje, wiec staram sie podejsc do tematu racjonalnie.

bass 08.02.2015 14:30

Cytat:

Napisał fassi (Post 416358)
Takie moje przemyslenie, ze kupowanie ubioru na motur nie majac ani motura ani prawka (ani umiejetnosci? ) to jak kupowanie kondonow nie majac ani dziewczyny ani kasy na prostytutki.

)

a właśnie nieprawda... :D dziwka bez kondonów w torebce jest jak motocyklista bez kasku i rękawic :D (kolega mi mówił) :D

fassi 08.02.2015 14:44

Dobra Pany, koniec podsmiechujek, kazdy wie ze to forum jest najlepsze ;)

Jakub, najpierw zmien sobie nicka, poszukaj tu na forum "zmiana nicka" i grzecznie popros admina

Przyjedz www.blablacar.pl do berlina za grosze i masz conajmniej dzien z glowy w ogladaniu ubran. Sklepy online sa nie dla Ciebie, jesli nie masz pojecia czego chcesz. Pamietaj ze kask np rozmaru L z jednej firmy Ci bedzie pasic, a z innej firmy ju nie.

Na prawko zapisany? Masz kase? No to umawiaj sie na egzamin jak najszybciej, kupuj motura i przyjedz na zlot tych wszystkich podsmiechujowiczow poznac ;)

bass 08.02.2015 14:48

Fazik, już się wydało, że Ambiwalencja to nie jest dziewczyna, więc nie napieraj tak z tym Berlinem :D

fassi 08.02.2015 14:50

Bass, juz wiem ze nie dziewczyna, ale mam kumpli gender :D On pyta o duze sklepy no to mu napisalem gdzie znajdzie najwieksze.

bass 08.02.2015 14:52

TAaaa... i wyjedzie z tego berlina z konkretnym modelem :D - w sumie pasuje na każde moto i nadaje się dla poczotkującego bo prędkości w nim nie rozwinie :D
http://www.sillyjokes.co.uk/media/ca...image_5361.jpg

tadaaaaam :D

fassi 08.02.2015 14:53

:D zeby takie znalezc to trzeba z lopata i piszczalka tu przyjechac albo na lichtenberg jechac i u kitajcow podrobke kupic.

bass 08.02.2015 14:55

no nie gadaj, że w lujisie takich nie mają...? :D... dziwne, w końcu to flagowy niemiecki produkt :D

Demolka 08.02.2015 15:49

Cytat:

kup se Ambiwalencja kask za stówe, rękawiczki jakieś zwykłe i motur :D
to jak już flaszke, to temu panu ;)

poszukaj np NAXA, Lazer. to cos jak LS2.
na początek kask, rękawiczki, kurtka wystarczy. ja na kursie to własnie miałam na wyposazeniu (zwykła, skórzana kurtka jak po cioci też działa, choć odejmuje lansu). swoje, nie smierdzące, wygodne, wystarczające.
pomijając fakt ze zaden egzaminator nie spojrzy na Ciebie tak samo jak na kogoś kto przyjdzie w krótkich spodenkach (polecam długie, tym bardziej skoro juz wiemy ześ nie kobieta :D )

jak juz wsiadziesz i sie dowiesz o co Ci chodzi, nastawisz celownik na konkretne moto, wtedy dokupisz co Ci bedzie pasowało.
komisy czy uzywki na ebayu dobra opcja ;)

strobus1 10.02.2015 23:59

A na kurasach nie dają kaskuf?? do takich kaskuf to se szturmhaube/balklawe/kominiarke zakup i spróbuj (nie dywagować)
zdrówka

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.