![]() |
To twoje zdrowie i życie rób co chcesz ja sie z koniem kopać nie będę
|
Uch, chyba jednak wolę mieć pogiętą kierę, niż mieć złamaną kierę i pogięte półki :)
Cóż, przydzwonie do Heed'a. Zobaczę co mają ciekawego do zaoferowania, jak nie to skorzystam z ich dwutygodniowej oferty zwrotu i porozglądam się za OEM Japan mejd rejli Honda... @Tommi, udało Ci się zwrócić ich produkt bez problemów? Pytam ot tak na zapas. |
Heed ma kierownice na alegro
|
No fakt, Barredzie na dakarze też się złamała, alu to straszny szajs idę wygrzebać swoją ori ze złomu bo a nuż mi się złamie reikon :D
|
Cytat:
|
Adam, żeby złamać porządną alu kierownice 28-ke trzeba naprawdę porządnego je..cia.
Po pokrzywionym oryginale kupiłem dedykowaną Tomaslelli - gięła się jak masło po byle parkingowym paciaku. Po którejś tam próbie wyprostowania (przy okazji wymiana półek) zainwestowałem w alu Renthala TwinWall. wymiarami zbliżony do wysokiej kiery AT. 28-ka. Na prawde dużo, baardzo dużo wytrzymała. Nic się nie zgieło, jedynie co musiałem korygować , to ustawienie lag w półkach. Troche kosztuje ale jest na wieki. |
Puszek pare osób widziało co z hondowskie kierownicy zostalo a reicon jest prosty jak był a wcale nie glebie jakoś inaczej no moze rzadziej a bardziej kokretnie
|
@Maurosso - tak, odeslalem im kiere, oni mi kase. Zero problemow.
|
Widocznie Pałel , ja glebie z mniejsza energią i zawsze się da wyprostowac kiere.Za wyjatkiem tej alu co miałem w Maroku. Moze masz racje...W kazdym razie pytający ma pełna jasność naszych przymyśleń na ten temat.Chce tylko wspomniec ,ze pancerny stelaz made in Podos/Pastor uległ niewielkieniu odkształceniu przy glebie , ale za to dostała subrama.
|
Cześć, poruszę wątek dosyć stary, rozglądam się za kierownicą. Ktoś może wymieniał ostatnio i podpowie? Od 15r mogło trochę się zmienić heh
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |