![]() |
O! Właśnie to lubię w enduro. Nie musi być wcale daleko, ani drogo.
Wszyscy mamy podobne klimaty w zasięgu ręki, byle by się ruszyć na chwilę, wyjść z domu. Dzięki Marek:Thumbs_Up: |
Marku - zwrócę się do Ciebie kiedys o ciekawe miejscówki :)
|
2 Załącznik(ów)
Jak coś to mam taki statyw drewniany geodezyjny z głowicą do aparatu. Robiłem kiedyś slajdy nad Biebrzą i mam też obiektyw lustrzany 1000 mm, który daje piękne efekty
Śluza Ja chodziłem z lustrem 500 mm, ciemne to strasznie i głębia na grubość kartki papieru. 1000mm to przysłonę stałą 16 miał? Na dzisiejszych lekkich statywach aparat z takim zestawem wbił by się w ziemię. Ostrzenie w ruchu sama przyjemność. Załącznik 55788 Załącznik 55789 |
Aż westchnąłem... Dawaj
|
|
Szukałem pomysłu na poszwędanie się gdzieś nie koniecznie daleko tak na dzień dwa no i dzięki tej relacji już wiem gdzie pojadę :bow:
Lubię ten spokój i brak ludzi wokół. Podobnie mam cumując na brzegu puszczy, wstaję wcześnie i słucham jak las się budzi, czapla lecąc tuż nad taflą wody muska ją końcami skrzydeł, rybitwy nurkują po drobnicę na śniadanko, w oddali słychać czasem żurawia, delikatny plusk wody o rufę , a wszystkiego dopełnia wstające słońce z za lasu. |
Za jakiś czas tzn 3-4.07 można połączyć wodę z ogniem.
http://rocknabagnie.com.pl/program/ fajna impreza polecam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |