![]() |
Ikona okrągła po prawej na dole jest od pozycjonowania a okrągła po lewej na górze od obracania wzg. Kierunkow
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka |
I chyba w opcjach nawigacji jest automatyczne środkową nie mapy . o.
Da się w darmowym Osmandzie wgrać język polski?
W jaki sposób wybrać do nawigowania punkt pośredni z pozycji tele. ? |
Fajny ten Osmand :)
Będziemy się bawić w tracki GPXa :)) |
Zobacz w ustawieniach , głos, nawigacja głosową, zainstaluj więcej, polski... Tak jest w pełnej wersji.
ok mam juz polski. Jakoś to wcześniej przegapiłem. A co z wyborem punktów pośrednich?
|
Hmmmm ja po prostu klikam dłużej na mapę i z menu wybieram pkt docelowy , pośredni ... Etc
Ja również polecam Sygica. Łatwa i Intuicyjna obsługa. Chodzi offline na takiej samej zasadzie jak tomtom. Mapy do wyboru do koloru. Ja mam cały czas zainstalowane całą Europę, Rosję, Stany, Iran, Bliski Wschód - w wolnych chwilach planuje sobie podróże I chodzi miodzio. Również używam na codzień - jestem kierowcą zawodowym i jak na tą chwilę leży mi najbardziej.
Minusy jakie widzę to nie da się wrzucić bez przerabiania map topo i nie wiem jak z nawigacją po śladach. |
Widmo80 - popelnilem jakis czas temu taki opis. Co prawda na innym forum ale mam nadzieje, ze nie ma problemu ;)
http://forum.kawasaki-er5.pl/viewtopic.php?f=54&t=3985 Osmand - leci po tracku i nie trzeba przesowac mapy. Wszystko pieknie jak w nawigacji. Musisz ustalic swoja pozycje klikajac w to kolko i jechac dalej. Kamyk |
Cytat:
Google ma aktualne dane o korkach i utrudnieniach na drodze, czasem lepiej mu zaufać i pojechać dookoła (no chyba że na moto) :at: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |