![]() |
Ja bym poprosił rumuńsk± policję o 5 minut sam na sam z qtasem u którego znaleĽli Twoj± Afrę :)
|
Po organoleptycznym ogl±dzie przez znajomego mechanika w Borsie:
1. kapeć z tyłu 2. skończony tylny hamulec i pierwsze ¶lady uszkodzenia tylnej tarczy 3. kierunkowskazy out 4. dĽwignia sprzęgła out 5. plastiki połamane 6. pogięta płyta pod silnikiem 7. pocenie w okolicach gniazd ¶wiec zapłonowych 8. ogólne zasyfienie sprzęta brudem wszędzie gdzie się dało 9. stacyjka rozpindrzona (odpalali ¶rubokrętem) 10. brak tablic (Policja nie znalazła) |
najgorszy typ złodzieja, zajumać i rozpierdolić czy spaserować za flaszkę
|
Nie wierzę.... show must go on :-)
|
Gratuluje, teraz tylko mała polerka i dzida:)
|
Super! Kurde, byli¶my miesi±c temu w Borsie ale żadnej AT nie przykukali¶my. ¦wietnie, że wraca do Ciebie. Brawo Rumunia! :)
|
No wła¶nie nie mała polerka niestety.
Dostałem bardziej szczegółowe zdjęcia ale z pro¶b± o ich niepublikowanie z jakich¶ dziwnych powodów. (...) Zobaczę na miejscu co i jak konkretnie ale po zdjeciach to ¶mietnik straszliwy. Cały bajk do rozbiórki, czyszczenia, naprawiania i składania. Ciekawe czy jest prosty..... |
Cieszę się że moto zostało odnalezione , jestem w okolicach Borsy od 12 lipca jak by cu¶ to dzwoń .
Zdrowia . |
Gratulacje!
Czy dobrze doczytałem,że w Rumunii za obywatelsk± postawę otrzymuje się skrzynkę piwa :lol8::lol8: ? |
Miszcz!!1 Tego trampkarza to w polskie progi zaprosic i zrobic mu porzadne SPA :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |