![]() |
Myku, wiem ze kazda wymowka jest dobra ;) Nie ma czasu bo trzeba zarobic na wyprawe i nagle 50tka stuknela...
|
Którędy chcesz jechać - drogą na kościach czy asfaltem? Powrót tą samą drogą?
Trzymam kciuki i śledzę z zazdrością :) |
Odezwał się ten co najwięcej podróżuje :haha2:.Chyba po Berlinie :haha2:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jedzenia się nie liczy bo w PL tez coś musisz żreć.. i zamiast Metzelerów za ponad 900zł można tez Mitasy 07 za 400zł |
A czy Afra to dobry wybór na solowy wyjazd? Do AT to trzeba wyciągarki w razie wtopy.
|
Cytat:
czym proponujesz pojechać Kudłaczu? W razie co, to mam kirfora co dźwiga 2 tony, tylko waży chyba ze 25 kg :D W planie jest afra + wysoka centralka na którą wejdą 4 gumy + 2 zegi które stoją w garażu. Myślałem trochę o trampku ale jakoś tak te myśli bez przekonania były. Wiem, że to dobre i uczciwe moto, miałem przyjemność takiego posiadać (600) 650 nigdy nie jeździłem, więc nie wiem jak on się sprawuje. |
Ja mam dr 650se i dopiero poznaję moto, ale to jest ciekawa alternatywa. Lżejsze od Afry z gmolami, stelażami i centralką o jakieśâŚ 80 kg? :)
|
Zauważ że kolega Neno jeździł po świecie Trampiem 650 a teraz jednocylindrówką xt 660. Nie pytałem dlaczego ale teorię dorobiłem sam :]
Wiadomo, że na nudny długi przelot to AT niezastąpiona a dalej zaczną sie schody. Myku ma przynajmniej xch 650 gotowy nawyjazd |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |