![]() |
Borys609 ;)ażebywołcipynk:D
|
Cytat:
|
Jochen, miło mi, że chociaż Ty wniosłeś sprzeciw! Odnotowałem, przy najbliższej okazji warto to oblać :).
Pozdrawiam Panów romantyków... :) |
Cytat:
W temacie to miejmy nadzieję, że nowa królowa spełni oczekiwania. Podobają mi się te kształty, kibić wysmukłą ma, zadek powabny i oczka piękne. Będzie ostra sztuka. Takie lubię :D |
Pierwsza furia? Szyna Can:p
Może mała sonda? |
Cytat:
Popatrz ile jest wątków o lubie to tamto... itd. Ile stron na temat Nowej Afryki. ... Chcialbym przeczytać konkretnie ... "lubię w nowej Afryce to tamto... to mi nie pasuje"itd, Ale od osób ,które miały okazję poznać ja organoleptycznie, a nie spuszczaly się przed monitorem. ... Takich wpisów oczekuje, a nie czyichś fantazji... W temacie... czy lubie ? napiszę jak przejade nią conajmniej 500 km . Narazie moge napisac ,że jest piękna :drif: i jako motocykl podoba mi się bardzo. |
Borys, każda okazja do oblewania jest dobra... brak okazji w zasadzie też może stać się okazją, hehe
|
Cytat:
Nie ma się też co dziwić że większość chwali. Jest to Forum Africa Twin i bardziej oczekiwanego motoru nie widzieliśmy od dekady... no i raczej jak narazie wtopy nie ma. Specyfikacja w przynajmniej 90% pasuje naszym oczekiwaniom. |
Cytat:
1. V-ka 2. Pojemność ~800 ccm 3. Niska waga . . . . |
Lepi co do V-ki masz 100% racji, reszta to już zależy... dla mnie nie mała waga to akurat zaleta, powinna być pancerna jak stara ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |