![]() |
Super ATomek !
Może jakiś film i kilka fot z testów ? Może jaka gazeta by to łyknęła ? |
Świetnie ATomek. Przejdź się i napisz nam czy znalazłeś w końcu ten filtr powietrza, to mi nie daje spokoju. Świetny i logiczny wywiad. Dzięki! :Thumbs_Up:
|
ATomek jesteś po prostu naszym ambasadorem. Duża odpowiedzialność na Tobie spoczywa. :D
|
Panowie, koniec żartów! Stała się rzecz straszna!
Przez ten wywiad nasze żony dowiedziały się gdzie byliśmy z Mirkiem w sobotni wieczór; oficjalna wersja Mirka- jadę do Tomka a moja- będę u Mirka. Co robić, co robić, pętla się zaciska... |
Trza zabrać żonę na ubocze i calować w łokieć lub drapac po plecach... przejdzie.
|
Ty jechałeś do Mirka, on do Ciebie i zupełnym przypadkiem się spiknęliście w połowie drogi... a że targi były akuratnie?
|
Cytat:
Bardzo fajne, wyważone wypowiedzi, brawo! :Thumbs_Up: |
Nie ma co kłamać kobiet.Warto przyzwoitym być. Prędzej czy później i tak się dowiedzą. Trzeba powiedzieć bolesną prawdę. "Droga żono zakochałem się. Ma na imię ....... True Adventure AT ". :D
|
A znacie to:
żona nie wróciła na noc, mąż zatroskany dzwoni po koleżankach żony: - jest u Ciebie moja żona ? - nie, - niestety, - nie widziałam jej ...... itd wszystkie koleżanki Mąż nie wrócił do domu na noc, zatroskana żona dzwoni po kolegach: - jest u Ciebie mój mąż - tak oczywiście, - pewnie jest koło mnie, - właśnie poszedł się odlać, - jasne że jest u mnie Pozdrawiam |
Cytat:
Mąż wraca późno do domu, zionie od niego perfumem i winem. -Gdzieś ty był?! -U Ryśka na kartach...! Telefon żony do kolegi. -Rysiek... -Spokojnie, jest tutaj i gra z nami w pokera. O nic się nie martw. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |