![]() |
Ekhem, pozwolę sobie coś wtrącić i mam tylko nadzieję że nie zostanie to źle odebrane.
Sam pomysł genialny ale przemyślałbym jedną rzecz: Czy ważniejsze jest gdzie czy ważniejsze jest z kim? I to jest pytanie nieco retoryczne - najwspanialszy cel podróży może być zjebany jeżeli pojedziesz z ludźmi z którymi nie złapiesz chemii. Najpierw poznaj ludzi z którymi chcesz jechać - wypijcie flaszkę, pojedźcie w bieszczady, powydzwaniajcie się i zróbcie razem coś niemotocyklowego. Złap z kimś chemię. |
Święta racja. Bez chemi nie ma wyjazdu, chyba że samemu
|
Cytat:
Święta racja. |
Jedziemy 1 lipca 2017. PW lub wycieczka na Wschód. Zdrówka
|
Siema wy tu gadu gadu a dziś w mojej mieścinie spotkałem samotnego jeźdźca na Africe który kierował się na Magadan. Miał zapakowane dodatkowe komplety opon i trochę szpeju. Rejestracja na literę K.
|
majo a gdzie lecicie dokładnie?:D
|
Sebol miał jechać przez Mazury? Sankt Petersburgu na początek? Wolę Wrocław lub Wenecje
|
Zadzwoń z Tomtoru, naczelnik Milicji ma tel satelitarny. Przy pomniku w prawo, 4 dom po lewej. Szerokości, sprzedaj połowę bagażu. U Monacha jest mój E 09, wypicie moje zdrowie z Czarnymi Niedzwiedziami. Szerokości Bratku
|
Pamiętaj. ... za Irkuckiem jesteś Malodec i musisz mieć alko i cygary. Nigdzie się nie spieszy rano. Milicji Brak.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |