Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Rajd Latarników (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=26952)

Marcinnn6 09.07.2018 22:16

ktoś się wybiera na edycję 2018r? Bo możliwości jazdy po plaży na legalu jest dla mnie największym magnesem tej imprezy. Z tego co widziałem (na jutubie) w 2017 po plaży jeździli chyba normalnie, na forum nie znalazłem nic o edycji z 2017 i ew. problemach jakie były w 2016r.

motif 10.07.2018 00:59

Cytat:

Napisał Marcinnn6 (Post 589684)
ktoś się wybiera na edycję 2018r? Bo możliwości jazdy po plaży na legalu jest dla mnie największym magnesem tej imprezy.

dla mnie też, juz się zarejestrowałem na jazdę dzienną i nocną po plaży :)

Marcinnn6 13.07.2018 18:28

to spoko, no ja jeszcze nie wiem czy dam radę bo jakoś miałem chyba na urlop z rodziną wtedy jechać hehe. Zobaczymy. Jedynie co mi się nie podoba, o ile można tak to nazwać to jest to, że się jedzie według rołdbuka. I spoko potrafię tego używać bo w rajdach samochodowych z tego korzystałem, no ale tam pilot to ogarniał.
A tutaj patrzenie na te krzaczki może być męczące (nigdy motocyklem wg. rołdbuka nie jechałem) - wersja, taka że organizator udostępnia plik z trakiem jest wg. mnie wygodniejsza - mozna się bardziej skupić na jechaniu, chociaż i tak trza patrzeć w ekranik - jechałem tak na Baba Jadze i było w miarę ok - chociaż kumple co jechali za mną mieli fajniej bo poprostu jechali za mną :)

motif 13.07.2018 20:15

Cytat:

Napisał Marcinnn6 (Post 590528)
to spoko, no ja jeszcze nie wiem czy dam radę bo jakoś miałem chyba na urlop z rodziną wtedy jechać hehe. Zobaczymy. Jedynie co mi się nie podoba, o ile można tak to nazwać to jest to, że się jedzie według rołdbuka. I spoko potrafię tego używać bo w rajdach samochodowych z tego korzystałem, no ale tam pilot to ogarniał.
A tutaj patrzenie na te krzaczki może być męczące (nigdy motocyklem wg. rołdbuka nie jechałem) - wersja, taka że organizator udostępnia plik z trakiem jest wg. mnie wygodniejsza - mozna się bardziej skupić na jechaniu, chociaż i tak trza patrzeć w ekranik - jechałem tak na Baba Jadze i było w miarę ok - chociaż kumple co jechali za mną mieli fajniej bo poprostu jechali za mną :)

to nawet nie wiedzialem że to na roadbooka, dają rolkę z trasą? ale akurat mam f2r wiec nie problem. To jest rajd rekreacyjny wiec na spokojnie można jechać.

Marcinnn6 14.07.2018 00:11

no rolka to to chyba nie jest tylko coś bardziej w formie kartek. Ale to tak wypatrzyłem na jutubach z poprzednich edycji jak ludzie jeździli. Może w tym roku jest inaczej? W regulaminie jest napisane że:
1.2. Organizator dostarcza Uczestnikom niezbędne materiały nawigacyjne – trasa przejazdu
w jakiej formie, nie napisali.
Na stronie jest napisane jeszcze , że otrzymuje się "mapy nawigacyjne"
Może ktoś wie na 100% jak jest w tym roku?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00.