![]() |
Cytat:
Ramires mnie namówił. Tak po prawdzie to się zastanawiam czy nie dojezdzić T63 i dopiero zmienić - choć korci mnie C 02..... I u mnie w wulkanizacji tylko 5 zł kosztuje zdjecie i założenie opony .:Thumbs_Up: Jak by co to bedę coś brał od Ramiresa ale jeszcze nie wiem co... |
pomyśl nad przodem i to szybko bo chyba on ważniejszy niż tył co by za często nie glebić:)
|
Babel mam takie nieśmiałe pytanko - podobno można się u Ciebie zapisać na kurs jazdy "hardcorowej" jeśli nie drogo to jestem chętny....i jak przygotować sprzęt o to to ...
|
Cytat:
Swoje offowe umiejętności raczej określam na średnio mizerne poziom emeryt grzybiarz. |
dobra dobra, śledząc twoje relacje to niedługo będziesz wszystkich objeżdżał....
Ale się nam kolega rozbrykał, a pamiętam jak był w szoku że dosiągnąć nie może ;) jak to się może pozmieniać :) |
Dokładnie Dzieju dokładnie !!! Pamiętam jak ledwo co na motur właził:haha2:
|
Może niedługo objedzie swojego instruktora i mistrza cross country Dandy-ego:)
Kurde to do Wilgi trzeba porządnie potrenować:) pozdr. |
:p:p:pZbyszku-a Ty nie za stary już jesteś na takie wygłupy:oldman:
|
Cytat:
Ale za to młody duchem, a i w głowie też nie całkiem tages, bo kto mądry jeżdzi na motorach:) Doprowadź do ładu tą swoją kozę:p, to pobrykamy na Wildze jak za starych dobrych czasów:) pozdr. |
Zbyniu MORDO TY MOJA z Tobą to nawet pod wodą i myślę że jakoś bliżej kwietnia, może umówimy się jeszcze z Jarkiem z Garwolina-co Ty na to ?
:dizzy:No teraz konkurencja nie śpi - taki Babel na ten przykład |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |