![]() |
Cytat:
Podpalili mi w lato 2008 motocykl, a w zime 2008/2009 obrzucili samochód kamieniami jak przejeżdżałem przez Belgrad ;) KOSOVO JE SRBIJA :oldman: |
Cytat:
Ja przejeżdżałem przez centrum samochodem na pl blachach zaraz po największej demonstracji i spoko. popieram Rambo: KOSOVO JE SRBIJA! A wszyscy co przyznali jego niepodległość to pedały. W temacie: bezpiecznie jest w Serbii, bezpieczniej jak w pl. |
Cytat:
|
Google podaje na pierwszym miejscu ten wątek przy szukaniu: "Serbia africa twin"
Pozdrav |
Bo generalnie nasze forum jest na wysokiej pozycji w google ...
|
Cytat:
|
Bardzo polecam podróżowanie po Serbii. W ubiegłym roku zaliczyliśmy masę serbskich szutrów, polnych i górskich dróg, jednym słowem bomba. Ludzie - Baaardzo pozytywnie, poznaliśmy ekipę z MC King Kralevo. Gościliśmy u nich przez 2 dni, w klubie mają młyn wodny, zaporę na strumieniu no i pełną lodówkę lokalnych wyrobów. A tak przy okazji Szef klubu jest bardzo dobrym mechanikiem motocyklowym. W związku z tym ze nie mogliśmy dostać nigdzie klocków hamulcowych, mogli nam i zrobili je :D.
Jeszcze raz polecam podróże po Serbii i to nie tylko tranzytem |
napiszcie coś pożytecznego, jakie kwity są potrzebne na wjazd, ile kosztuje wiza, czy wystarczy zielona karta itd.....
|
zelena karta i pasosz ( zielona kartka i paszport) :)
|
Rambo wszystko już na ten temat napisał.
Nic więcej nie trzeba. Teoretycznie też trzeba się zameldowac ale niewiele osób się do tego stosuje. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |