Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Xvii rajd podlaski vir edyszyn (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=28959)

wolly 12.04.2017 08:42

Cytat:

Napisał sebazaz (Post 526996)
Kontemplowanie przyrody chyba nie stoi na przeszkodzie, żeby na trasie była jakaś atrakcja. Pamiętam fajny podjazd albo przeprawy przez rzeczkę. Loża szyderców w takim miejscu zawiązuje się automatycznie;)

podjazd podjazdem ale ty już nie masz DR a jest co wspominać :bow:

wasilczuk 12.04.2017 08:52

I do tego to było DR dwusuw

sebazaz 12.04.2017 09:28

Cytat:

Napisał wolly (Post 526997)
podjazd podjazdem ale ty już nie masz DR a jest co wspominać :bow:

Wolly, nie ma co rozpaczać. Moją Dr-ę wyremontował Heniek i może da się przejechać:)

wolly 12.04.2017 10:21

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 526999)
I do tego to było DR dwusuw

ale nie wszyscy wiedzieli o tym i z dlatego ta moc nie wspomnę o korku paliwa zamykanym na znikający:) kluczyk

henio 13.04.2017 09:42

teraz nie ma już nawet stacyjki :)

sluza 14.04.2017 18:16

1 Załącznik(ów)
Dzisiaj objeżdżałem planowaną trasę, w warunkach pogodowych ciężkich jak ch...uj, ale daliśmy radę.
Sebaz, pospawasz mi set pasażera z Afryki? Nie wytrzymał gleby. Najśmieszniejsze, że wyglebiłem w miejscu gdzie Marka kufer połamałem :D Tam jakieś miejsce mocy musi jest... :confused:

Trasa jak najbardziej pod kątem ciężkich, ale nie zawsze łatwo. Czasem trzeba będzie sobie pomóc. Będzie epicko. Podlasie w pigułce: zapomniane wioski, mosty, drogi, stacje, siedlisko samozwańczego proroka.... Asfaltu promil.
Jeszcze trzeba by było zrobić ankietę:
- nogi suche czy mokre?

Załącznik 70174

Zdjęcie nie moje, ale klimat robi

redrobo 14.04.2017 18:38

To ja zapropopopo tako zeby, rozdac tracka i jechac grupkami, kto jak wstanie ile da rade itd. I tak wszyscy sie pospotykaja to tu to tam.

mygosia 14.04.2017 19:35

Nogi suche.

W miarę możliwości, oczywiście :)

Nie to, żebym się bała je zmoczyć, tylko jak mam potem przez 3 dni suszyć buty, które i tak zatęchną, to mi się odechciewa ;)

sluza 15.04.2017 12:24

Cytat:

Napisał redrobo (Post 527390)
To ja zapropopopo tako zeby, rozdac tracka i jechac grupkami, kto jak wstanie ile da rade itd. I tak wszyscy sie pospotykaja to tu to tam.

Albo tak, albo 2-3 grupy wyjeżdżające o różnych godzinach: 9, 10 ,11

biker 15.04.2017 19:00

Cytat:

Napisał sluza (Post 527385)
Dzisiaj objeżdżałem planowaną trasę, w warunkach pogodowych ciężkich jak ch...uj, ale daliśmy radę.
Sebaz, pospawasz mi set pasażera z Afryki? Nie wytrzymał gleby. Najśmieszniejsze, że wyglebiłem w miejscu gdzie Marka kufer połamałem :D Tam jakieś miejsce mocy musi jest... :confused:

Trasa jak najbardziej pod kątem ciężkich, ale nie zawsze łatwo. Czasem trzeba będzie sobie pomóc. Będzie epicko. Podlasie w pigułce: zapomniane wioski, mosty, drogi, stacje, siedlisko samozwańczego proroka.... Asfaltu promil.
Jeszcze trzeba by było zrobić ankietę:
- nogi suche czy mokre?

Załącznik 70174

Zdjęcie nie moje, ale klimat robi

jedna sucha druga mokra ...

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58.