![]() |
Cytat:
Teraz to już nie wiem czy wybierać się na jazdę testową , NAT , jeżeli ten ma lepszą stabilność w zakrętach i koleinach . No ale może mamy różne pojęcie o koleinach , u nas takie że autem strach jechać. No i pewnie decydujący jest fakt że ja już nie jestem taki najmłodszy. Pozdrawiam , ja jednak pozostanę przy normalnym motocyklu ,choć sam fakt że chciało mi się spróbować jest dużym plusem dla tego projektu. P.S. Tylko co próbować , założenie że GS i tak zostaje jako dwuosobowy, triumph street scrambler, ducati scrambler, NAT ? |
Consi, BMW Scrambler próbować ;).
|
Cytat:
O tym nie pomyślałem , jakoś zatrzymałem się na Rnine T , który mi nie spasował , spróbujemy tego scramblera Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
chinol
" stabilność na zakrętach i koleinach większa niż rd07 )" consigliero "Teraz to już nie wiem czy wybierać się na jazdę testową , NAT , jeżeli ten ma lepszą stabilność w zakrętach i koleinach" Chinol pisal o rd07 a nie o NAT tak ,ze testuj bez uprzedzen :) |
Mała recenzja X-ADV w języku Szekspira:
https://yodagoat.blogspot.co.uk/2017...dv-review.html |
no i wszystko zostało napisane ;)
zajebisty maxi scooter na miacho i do wypadów za ;)) z automatem i dobrą zawiechą. prowadzi się go bardzo lekko ;) ale jak ktoś szuka czegoś do dalekich podróży offem to chyba afryka lepsza na miasto wole x-adv ;) i dość fajna opinia jaką przeczytałem to ze to motocykl udający scooter ;)) |
Bardzo to cholerstwo chwalą w salonach Hondy ...
|
Ja poczekam az beda chwalic w salonach Yamahy :D
|
enduro-skuter... świat oszalał... :D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |