![]() |
Mnie to jednak cały czas zastanawia, w jakim celu?
Niech mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczy, dlaczego tak będzie lepiej? :confused: |
Będzie wygodniej naprawić kapcia bez zdejmowania gumy zestawem naprawczym i to koniec plusów jak dla mnie. Alpiny za tysie juri? Heloł Panowie, zaczynam sie czuć jak na forum BMW. Relacji z wyjazdów zaledwie kilka a dyskusji o blinku na moto na pęczki. Rury, płyty, światełka, wzmocnienia, ruda na ramie, szprychy śniedzieją, opony się ślizgają, szyba za mała etc. Wsiadać, jeździć i opowiadać co się widziało a nie zajmować się bzdurami.
|
No i w końcu jeden rozsądny!
|
Hehe....swieta racja. Załóżmy watek o narzekaniu i szukaniu problemow
|
Zima jest trzeba się czymś zająć zamiast grzebania w garażu
|
Jechac gdzie ciepło i pojeździć lepiej.
|
Czy to ze felga przednia jest taka i owaka dyskwalifikuje ja z zalozenia tasmy i opony bezdetkowej? Ktos to w koncu robil wiec czy oszalal czy jest tu tylko bicie piany?
|
Cytat:
|
W przedniej nie można zrobić konwersji to dlaczego nie wymienić na Alpinę, tył można. Efekt taki sam a 3tys zł w kieszeni.
|
No dobra, trochę mi zeszło... ale właśnie poszło zapytanie do Alpiny i jeszcze do ich jakiegoś dilera z CH o 5 kompletów - przód i tył - za 1150E każdy...
Zobaczymy co odpiszą. Przewiduję, że mnie pogonią :-) ale kto wie :-) Także czekamy na obrót sytuacji :-) Pozdrowienia, D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |