Potwierdza, przypominam, nawołuje!
Cieszę się, że moje zaproszenia zaintresowało paru ludziów :-) To ja jeszcze tak, formalnie zgodnie z obietnicą przypominam i potwierdzam, że impreza w polu się odbędzie. Czyli:
Ogniskowanie u Kishona, które odbędzie się 27 czerwca (sobota) w Kanclerzowicach ( http://mapy.google.pl/?ie=UTF8&ll=51.45382,16.951046&spn=0.014227,0.0384 52&z=15) dokładnie gospodarstwo nr 22
Plan imprezy nie jest skomplikowany. Będziemy palić ognisko na polu. Piec kiełbasę, popijając czym popadnie. W alkohol zaopatrzyć się trzeba samemu, w to co kto lubi. Ja skołuje kiełbasę. Jak zabierzecie coś słodkiego lub coś tam innego na ząb, to też będzie dobrze. Ale nie ma presji!
Co do warunków jakie tam zastaniecie, to hm… będą prymitywne, skansenowe, jak najbardziej wiejskie. Trzeba zorganizować sobie namiot, i wszystko co tam potrzebne, żeby się w nim wyspać. Kibel jest w chacie mojej siostry.
Kontakt ze mną pod nr 698 85 85 59 , ale będzie aktualny tak od 24 czerwca, bo dopiero 20 wyjade z Irlandii, a do Polski raczej spacerkiem pojade.
Kishon
|