![]() |
Dzięki Molek za informejszyn. Przydadzą się:Thumbs_Up:
Daj linke do wypożyczalni z której braliście maszynki. |
kurde... naprawdę zazdroszczę. chętnie bym tam wrócił i bez motocykla a z moto... :D
fajny ten tricker! do zwiedzania 250ccm wydaje się po prostu idealne. m |
Czym tam lecieliście i skąd?
:) |
Wypożyczalnia Faber rental. Ale nie polecam. Na stronie mieli informacje że dają full ubezpieczenie oraz że nie biorą depozytu. Na miejscu okazało się że ubezpieczenie to podstawowe OC i 300e depozytu.
Lecieliśmy rajanerem. Loty można znaleźć za ok 300-400 zl. Ja bym polecał na moto kwiecień maj może marzec. Chłodniej i śnieg w górach i poza sezonem to taniej. I jak brać z wypożyczalni Moto to porobić zdjęcia każdej ryski i przejechać się najpierw jeśli oczywiście musisz dać jakiś depozyt. Bo mam oglądali tak dokładnie te moto że szkoda gadać. |
Cytat:
|
Akurat jeśli chodzi o samo samochody na krecie to bez problemu braliśmy z europeocars.com to tylko polecać. Kumpel był teraz na zakhyntos brał quada to też bez depozytu i full ubezpieczenie, więc pewnie jak trafisz. Ale przejrzałem pół internetu i nigdzie nie znalazłem jakiejś polecanej. Full insurance bez depozytu w jednej mi naliczył 250e więc wybór był oczywisty na pierwszy rzut oka.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |