![]() |
Wyrazy współczucia.
|
:( - dajcie znać czy wieniec ktoś ogarnie....
|
albo ktos z nas, albo ktos od nich...
lipa :( |
Spoczywaj w spokoju...
|
1 Załącznik(ów)
Osobiście nie miałem okazji poznać, ale znała Wojtasa moja żona, która jest bardzo zdruzgotana tą wiadomością. Człowiek zjechał pół świata z żoną i synem, również motocyklistami.
Przekazuję za Motoserce Białystok: Z przykrością informujemy, że odszedł od nas Wojtek Zalewski - Wojtas. Doświadczony motocyklista, znakomity lekarz, członek Ogólnopolskiego Klubu Motocyklowego Lekarzy „DoctorRiders”. Od wielu lat aktywnie uczestniczył w tworzeniu MotoSerca w Białymstoku. Będzie nam Ciebie brakowało... Załącznik 72793 |
Straszne to, jeszcze chyba nigdy nie było takiej czarnej serii..
Z tego, co słyszałem do tej tragedii doszło na wybrzeżu, motocykliści z klubu "DoctoRRiders" jechali kolumną i z jakiegoś powodu doszło do blokady przedniego koła, Wojtas upadł i trafił wprost pod jadący z przeciwka samochód ciężarowy. Spoczywaj w pokoju...[*][*][*] |
Kondolencje[*]
|
Cytat:
Złomie, tu masz odp. http://f650gs.pl/topic/11182-wojtas-doctorriders/ |
Spoczywaj w pokoju......
|
Za forum Doctorriders
Uroczystosc pogrzebowa w piatek 15-09-2017 o godz. 15:00. w Karakule ul. Kościelna 1 Droga 676 Bialystok - Supraśl, 1 km przed Ogrodniczkami w prawo. - Parafia pw. Wniebowstąpienia Pańskiego Wystawienie trumny - czwartek 14-09-2017 od godz. 17:00. Dom pogrzebowy Logis Prosimy o nie przynoszenie kwiatów. Zostanie wystawiona skarbonka (skrzyneczka), której zawartość trafi do Domu Dziecka, który wspierał Wojciech w licznych akcjach nie tylko motocyklowych. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |