![]() |
Wszyscy macie troche racji. To moze robic za grilla (na udka z wielblada), zastepowac kolo i pewnie sporo innych. A zamawialem dwie poprzeczki na opony :haha2:
|
Lepi, ale pomysl: gdyby Cie (hipotetycznie oczywiscie) gdzies zasypalo i za powiedzmy 500 lat by Cie odkopali, mieliby jajoglowi zagwodzke jak cholera.. :D:D;)
|
Odkopali by gwiezdne wrota :)
|
łatafak
BOSH Lepi Tomaj ci to wypłodził. muszę się zapytać co bierze ;) przyzanaj sie ze to Twój pomysł ;) ale ty otwierasz firmę transportująca opony tak ;) nie no wszystko jasne http://images22.fotosik.pl/123/d8ce3e00ed4e5a13.jpg |
Lepi żeby cię ruskie tylko za szpiegostwo nie zawneli bo to wygląda jak jakaś antena do namierzania rakiet ;)
|
Na koń!
No to Panie i Panowie wsiadam na konia.
Podniecenie miesza się z niepewnościa.... Ale jechać się chce! Pozdrawiam wszystkich, do usłyszenia! P.S. Zaglądajcie tu czasami, Kasia skrobnie gdzie jestem. |
Zazdrość już mnie zżera. Ale ta pozytywna - mobilizująca :).
|
Cytat:
|
no i pojechał... eh... jakoś tak pusto sie zrobiło... i cały dzień nikt mnie nie wkur... normalnie już za nim tęsknie...:(
Ps. jolu kluczyk nie jest potrzebny "mandarynkę" się kopke :) choć chwilowo kopke trzeba wozić w plecaku :hehehe: |
Lepianka, czy Mapa pod gps działa w końcu.. im..? :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |