![]() |
No to ja chocbym nie chcial to podpisuje sie.Zawitam...my do was na bank.Wiecej zachety nie potrzebuje.Tylko skrzyknac emigrantow :D... i bedzie git :lol8:.Sprobuje skrzyknac emigracje niemiecko-szwajcarska i sie okarze co z tego wyjdzie hehe
|
Myku do końca kwietnia u mnie jednak bardzo słabo z czymkolwiek, ale po 24.4 jak mi się pozdaje co mam zdać to na taką Irlandie czy Szkocje bym się pisał.
:) |
Napewno nie bedzie to kwiecien.nie wiem czy w maju sie wyrobie. TT pasuje mi bo to w sumie juz czerwiec. Jeslu juz to raczej czerwiec lub pozniej niz maj..Okaze sie co wyjdzie z TT.
|
oby nie maj bo u nas komunie w tedy i przyajmniej 3 z naszych jest zajetych posylaniem potomstwa do kosciola
|
Jrsli juz to po maju. Wczesniej i tak sie nie wyrwe no i hedzie juz cieplutko
|
Szkocja jest przepiękna, szczególnie okolice Gloncoe. Polecam jechać, jeśli czas Wam pozwoli, w maju. W tym miesiącu jest stosunkowo najmniej opadów. W zeszłym roku na majówce nie spadła na nie ani jedna kropelka deszczu aż do wyspy Skye, nie licząc Rotterdamu z którego wypływałem.
Mi też marzy się TT... może w przyszłym roku. |
Wyspa Man chyba mi odpadnie,trroche plany sie zmienily.Ale Szkocja jak najbardziej aktualna.Zobacze czy uda mi sie ja miedzy Portugalie a Rosje wcisnac :dizzy:
|
Cytat:
Jak ktos ma ochote na cos wiecej niz NC500 to juz wymyslili North Coast 767. Radze sie spieszyc, zanim sie to calkowicie skomercjalizuje i beda tam tabuny ludzi. Co do pogody, to nie ma czegos takiego na Wyspach jak najbardziej sloneczny miesiac. Tu pada prawie caly rok, a w Szkocji i Irlandii wyjatkowo duzo... |
Bylem w Szkocji w 2008 .Zrobilem wtedy jej wschod.Od Edynburga przez Aberdeen do Invernes,Loch Ness oczywiscie tez.Caly Wishky Trial itd.Zachod i Polnoc zostawilem sobie na potem,hehe...Fajny film widzialem jak dwoch Holendrow robi ta rease z linku plus Wyspy zachodnie.W sumie 10 dni jazdy.Raczej bardzo bokami,jak znajde ten film to wkleje bo ....zainspirowal mnie zeby tam wrocic.A ze pada i wieje...no coz...:D
|
Wschód Szkocji (między Inverness a John O'Groats) jest dosc nudny jeśli chodzi o jazdę i widoczki, no chyba że się preferuje wizyty w destylarniach 😀
Ja osobiście wolę zachodnia część... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |