![]() |
Fajne - rozwiązanie z tą zmianą długości.
|
1 Załącznik(ów)
Wrócił amor od Sancheza. Ma długość 40,5 cm, zmienioną dolną kość i jeździ wyśmienicie. Było dosyc mokro i błotniście, więc zrezygnowałem z zamierzonego testu przy różnym ustawieniu odbicia (a zakres regulacji jest naprawdę szeroki), ale przy wartości średniej praca tyłu była czystą poezją.
Teraz przód, mimo zamontowanych emulatorów, znacznie odstaje charakterystyką pracy Jest wysoka, nawet bardzo wysoka, ale za radą niektórych kolegów chyba się z tym pogodzę. Optymalną długością przy moim wzroście (184) byłoby pewnie 39,5 cm Załącznik 78748 |
No i jak tam sancheza amor robi?? Ile już przejechałeś?
|
Objechałem od wymiany około 2tys w zasadzie tylko w terenie. Jeździ się na nim jak na sztachecie nie przymierzając, z rogalem i namiotem z tyłu martwię się tylko czy paski wytrzymają i bagaż nie wystrzeli. Nigdy, nawet z bagażem nie dobił mi do końca. Wybiera jak dziki, bardziej martwię się o własne plecy czy to wytrzymają. Kiedyś przejeżdżałem przez wyboiste polne drogi majestatycznie, teraz je łykam. Nie przesadzam, możecie zapytać się wszystkich moich kolegów :) POLECAM!!! Najlepiej zainwestowane pieniądze ever
|
Prawde mowi. Nog brakuje tu i tam ale idzie prawie jak ktm.
|
Cytat:
|
Ma ktoś namiary na Sancheza,naprawia do wszystkich moto ?
|
|
:Thumbs_Up: Dzięki.:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |