![]() |
Cytat:
|
z dzisiaj: varadero 1000. zlane oleju 1 litr. ma byc 3.8 litra. faktura z wymiana z przed 4 tys km z 'renomowanego serwisu'. nie mam pojecia jak to przezylo majowke na Chorwacji :(
wiadra chujowe ale twarde i pieknie zrobione. pancer. |
karwa..jak to czytam to nie wierzę :confused:
|
Albo renoma serwisu albo stan Viadra ....(a może stan ducha właściciela. ???).
|
o Panowie... ile ja sie naogladalem faktur na ktorych rzeczy byly wymienione a sprawa byla nie ruszona nawet... na ksiazke temat...
wpadam do serwisu - kumpel myje filtr powietrza po wierzchu benzyna ekstrakcyjna. co robisz - pytam. filtr wymieniam :) itd. itp. :) jaja :) dluuuuuga historia :) |
Cytat:
|
Cytat:
serwisowalem dwa Twoje Transalpy. zaplaciles za cos czego nie zrobilem? ostatni serwis dostales gratis. powiedzialem: dobra Tadek kiedys wpadniesz doliczymy. jedz i na zdrowie. |
Z punktu ekonomicznego bez sensu. Ekstrakcyjna kosztuje więcej niż przeciętny filtr "papierowy", sam filtr po tym zabiegu też nie będzie wyglądał na nowy, a wydaje mi sie ze raczej gorzej. Pomijam walory eksploatacyjne.
Dopuszczam jednak w wyjątkowych przypadkach. Np.Klient sam żąda bo potrzebuje na "już". Klient jest fjfusem i żąda bo sprzedaje moto i ma "w dupie". Filtr jest gąbkowy i przewidziany do kąpieli(niekonieczne w ekstrakcyjnej). Prowadzę serwis "nie motocyklowy" i tyle samo mógłbym opowiadać o klientach, co o furach które przyjeżdżają po innych serwisach. To takie Polskie "Kto to Panu tak sp....ł" Staram sie unikać takiego szybkiego wyrokowania, bo z reguły znamy tylko wycinek prawdy i okoliczności. A czasem ktoś po prostu zmyśla żeby nadać kolorów historii, ponarzekać sobie(też krajowe) albo innych powodów. |
Czemu kasuje posty?
|
Pewnie był wcięty jak pisał , a gdy wytrzeżwiał to :dizzy: :)
( żart ) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |