![]() |
Cytat:
Po za tym trzeba o nią szczególnie dbać. |
2 Załącznik(ów)
Ja używam kurtki Spidi, mam ją już kilka lat. Nic się nie pruje, porządnie zrobiona. W zestawie protektory na łokcie i barki, żółwia trzeba było dokupić. Ma podpinkę. Pod pachami i kawałek po wewnętrznej stronie ramienia wszyty jest materiał, żeby się w lecie nie gotować. Z tego co widziałem w sieci, to teraz są inne kolory ale krój jest bardzo podobny albo ten sam.
|
Ja do tej pory jeździłem w papie KRAWEHL, kawał solidnej szkopskiej roboty...
|
Mam Tschula... Krótka skóra, protektory. Zajebista w offie i na miasto. Zakres temperatur od 0 do 35. Czasami nasiąka wodą jak się w niej wyrobię w lesie w rzece, nie wiem ile schnie.
|
Używam hd messenger 3/4. Fajna kurtka,dopasowana i daje rade :). Trochę nietypowa bo "dłuża" ale posiada wentylacje na barkach i wywietrznik na plecach. Zamykane/otwierane suwakami.
Ochraniacze klasyka - w kieszeniach na łokcie, barki i plecy. p. |
to się z tego zrobił taki mały forumowy coming out :D kto czym i w czym jeździ.
|
Byłem ostatnio parę razy na "giełdzie samochodowej" w Białymstoku. Za każdym razem był gość z używkami. Kilkadziesiąt kurtek w większości skórzanych, policyjne też były. Patrzyłem akurat po sportowych oldschoolach to ceny były przystępne, od 200 PLN. Były tez kombinezony, po kolorach przełom lat 80 i 90. Poza tym trochę texów.
|
Też mnie temat ciekawi. Może kto wie gdzie jakieś używki we Wawie znajdę?
|
Wbijaj na bajzel we wrześniu, może coś się trafi
|
moja kurtka gdzieś zaginęła .... ale mam portki - Tarbor do sprzedania , jak nowe może komuś się przydadzą - krój " jeans'owy " reszta na priv. aby nie śmiecić ...
sorry Matias |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |