![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ale chyba nie o tym ten wątek. Propozycja padła, autor z niej skorzysta lub nie. A idąc za ciosem to jeszcze do propozycji można dorzucić "bliźniaczkę" yamahę XT 660 Z, czyli tzw. małą tenerę. |
XRV na pierwsze moto niekoniecznie, to już kalsyk, ceny karoserii powalają...
Ja bym rozważał jakiegoś singla. |
Jako użytkownik ATASa o wzroście 188 potwierdzam za przedmówcami - wystrzegaj się go albo buty na koturnach:haha2:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Jeszcze dwa dni życia postu i kolega będzie żałował, że zapytał :D
Ja się odniosę tylko do fragmentu wypowiedzi Kolegi, że Versys się nie nadaje na szutry. Moja obecna ulubiona żona machnęła nim Theth. A ja wcześniej (to było moje pierwsze moto) zjechałem niejeden lekki off (w tym tysiące szutrów), zanim odkryłem istnienie motocykla o cudownej nazwie Africa Twin. Fakt, 17 cali z przodu i szerokość opony 120 nie pomagają w piachu... ale na pewno nie można mówić o tym motocyklu "niezdolny do przygody". Oprócz tego jeździ zajebiście po czarnym. Tyle jeśli chodzi o dygresję, można wrócić do dalszych dywagacji, |
Cytat:
|
Jeżeli Cie stać na NAT i Ci się podoba, to po prostu ją kup, jest łagodna i łatwa w prowadzeniu, nie będzie ci większych trudności w jeżdzie przysparzała niż transalp, versys czy XTZ.
|
Cytat:
Autor wątku, powtórzę to raz jeszcze, sam dokona wyboru. Miłego dnia. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |