![]() |
Może yeuop nie naciąga łańcucha bo kupił Nat z wałem?????
|
może inaczej....
jeżeli kupisz CRF to tylko Ty będziesz zadowolony... jeżeli kupisz BMW to po gwarancji jeszcze serwis ;) :D |
Bez osobistych wycieczek proszę na ogólnym (a pisac na priv - wedle ustaleń nt szopenowania ). Temat jest konkretny to nie HP A wracając do nat - nie mam (nie tylko nat, jak i doświadczeń na czarnym) . A więc...
|
oprócz wyglądu do afryki przekonuje mnie DCT, które w crossturerze sprawdzał się zajebiście, zwłaszcza w mieście zmieniało go w 130 konny skuter :-)
ale drugi raz go nie kupię, życie jest za krótkie i trzeba wszystkiego spróbować dzień przed wypadkiem jeździłem testówkami ktm sa 1290 s i gsem i najbardziej pasowałby mi ktm z dct i wałem :D nadmieniam, że jeżdżę solo i jestem przed 50 więc na goldasa jeszcze nie pora:cool: |
może na eicma honda wyskoczy z nowym crosstourerem
|
może faktycznie ten pomysł z Goldwingiem nie jest zły?
Masz tam DCT i wszystkie luksusowe dodatki dla pasażera i kierownika. Raz się żyje więc czemu nie brać merdedesa z hondy? NAT nie jest dobry ani na szose ani w teren, jest dobry pomiędzy wiec po co nawet debatować temat. |
Cytat:
|
10% szutry, reszta asfalt i jestem zadowolonym posiadaczem NAT.
Nadaje się i do miasta i w trasę, 21 z przodu nie przeszkadza. I zadziwię może, ale bez DCT :) Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
To proste. Kupisz NAT to zechcesz zjeżdżać z asfaltu, tak działa ten sprzęt.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |