![]() |
Czy jest osobny temat z postami Franza i moimi w tym temacie..?
Już wiem, spoko. Ale ta moderacja jest szybka! |
Cytat:
W sumie kto chce może napisać na facebuku do nich... MotoLeżan. Powiedzą coś więcej... |
To z drugiej strony - jak jest skrzywiona rama? (zmieniony kąt główki?, zwichrowana główka? zwichrowane mocowanie wachacza?)
Przeczytaj swój powyższy post: 'Wieddzą co robią" "Nic nie mieli" "Robili co mogli" Nie kwestionuję wiedzy chłopaków, bo ich nie znam, ale skoro sam mówisz, że nic nie wyczułeś i nie zobaczyłeś, to czy aby nie zawierzasz znów czyjejś opinii, tak jak w przypadku zakupu moto? Wtedy moto było dobre, bo ktoś tak powiedział. Teraz jest krzywe, bo ktoś tak powiedział. Masz dwa wyjścia - zawierzyć opinii i sprzedać moto za grosze jako uszkodzone. lub rozebrać moto i znaleźć warsztat, który pomierzy ramę, albo trójkę z prostą ramą i porównać odległości mocowań osprzętu (trzeba będzie oba moto rozebrać) |
Cytat:
|
Ja się poddaję.
W jednym poście piszesz, że przez rok nie zauważyłeś nic i moto jeździł prosto pod Tobą i kumplami, w kolejnym, że na oko widać krzywizny i że moto nadzwyczajnie ściąga. Wyżej masz moją wiedzę i opinię odnośnie tego co może być w moto krzywe i jak może wpłynąć na ocenę ramy. Czy z tego skorzystasz - Twoja sprawa. |
To że motocykl ściąga, nie znaczy że ma krzywą ramę!
Po przejechaniu 30 tys km Trampkiem 600 jest wystarczająca wiedza Mam podobną opinie jak CzarnyEZG |
Leżan jest przecież członkiem FAT i na pewno zna Kazmira (też WTA )- nie wiem o co tu chodzi,...
|
Cytat:
|
Cytat:
Pilnujmy sami porządku , dobrze ? Tu o ramię. Tam o sprzedaży i zażaleniu. I bez osobistych wycieczek :) |
Born... nie pisz Czarnemu, żeby do kogo kogoś pisał. Czarny napisał co masz zrobić. Mierz ramę z innym moto, bo albo masz dowód i podstawę do roszczeń, albo go nie masz. W chwili obecnej wygląda to na pomówienie. Rozumiesz?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |