![]() |
|
I ja w niedzielę pewnie się wybiorę.
|
Cytat:
|
na dziś wystarczy, jutro od dziewiątej powtórka.
|
Luźno_kieta - widzieliśmy Twoją Afrę ;)
Całkiem zacna impreza, nawet Rafa do jakiegoś czołgu wpuścili. No i mogłam zobaczyć w końcu te Leopardy, od których strzelania dudnią mi szyby w oknach 40 km od poligonu... |
Mój syn w parę minut załapał jak rozbierać i składać kałacha. Zapach ciuchci, wagony i te ameliniowe śmietniczki....ech czas leci ...
Też widziałem ten chlapacz ze śmigłem:D ale miałeś co robić to nie zawracaliśmy dupy. Dzięki za lekcję historii.:Thumbs_Up: |
Super materiał, szkoda że za torami odpuściłeś leoparda....było dusić w tępo:D. Czy ma Pan zgodę na filmowanie tego szrotu? A czy chłopaki z M1 pytali o zgodę?. Jedynie rosomaki trzymaja fason,a reszta...muzeum. Afryczka palce lizać...taka jak moja, najlepsza na tym poligonie.
|
Bardzo się cieszę że się podobało. Zapraszam na niedzielny pokaż. 😁
|
1 Załącznik(ów)
Stanisław Zygmunt Król, przez kolegów zwany "Danny" zestrzelony 2 lipca 1941 roku trafia do Stalagu Luft 3. Chętny do walki z okupantem pod każdą postacią, zostaje jednym z najbardziej wydajnych i sprawnych kopaczy. Jego zasługi dla sprawy komitetu X zostają nagrodzone możliwością ucieczki jako jeden z pierwszych. W filmowej adaptacji "Wielkiej Ucieczki" aktor Charles Bronson nosi wpiętą w klapie prawej kieszeni munduru odznakę polskiego lotnictwa, dla uczczenia pamięci polskiego pilota.
|
Mala wstawka z uroczystości głównej
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |