![]() |
Ja w swoim C3 zrobiłem 55000 km. Po umyciu i wypraniu wygląda jak nowy, a bywało że po terenie też się latało. Nie zauważyłem takich wad jakie opisuje Maćka, a niejednokrotnie przejechałem kilka setek w deszczu. Jeden z kolegów który tez kupił C3 coś wspominał, że mocowanie blendy mu się odłamało - nie wiem co z nim robił.
Gdybym miał jeszcze raz wybrać to znów bym go kupił. |
Miałem Horneta i za cross już dziekuję.. teraz multitech i jestem b zadowolony. Nie widzę wad ale to może kwestia wymagań. Wygodny, praktyczny, osobiście polecam. C3 kumpel ma i nie wart jest tej kasy.
|
C3 z ebay.uk mozna wyrwac za 200 f nowke, albo jako niechciany prezent itp....polecam chociaz nie mam, ale pamietam jak ja wybierałem kask (mam DS shoei) to C3 deklasował konkurencje jesli chdziło o komfort ........jak poduszka na wygodnym wyrku był ,, a moj shoei dobry, ale glośny i ten pin lock jakos tak slabo przylega, pozatym ok.
ps. tylko tego C3 to trzeba cierpliwie szukac, trzeba sie na niego zasadzic jak na grubego zwierza, pojawia sie a ty go pach............nie ma tak łatwo ze od razu znajdziesz.:) |
Pinlocka trza se wyregulować...:Thumbs_Up:
|
Powiedzcie mi, czemu producenci z takim uwielbieniem stosują pin locka zamiast szyby powlekanej na stałe antyfogiem? Z tego, co czytam, to ten pinlok lubi sprawiać problemy. Antyfogi napylone na szybę - nie.
|
Cytat:
|
Miałem dwa kaski z napylanym antyfogiem (HJC i AGV). W żadnym mi nie zszedł. W obecnym kasku po półtora roku właśnie wymieniłem szybkę, bo się porysowała, ale antyfog działał do końca.
|
a co znaczy działał? nigdy Ci nie parował? Jezdziles w deszczu albo w ujemnych temperaturach?
|
dziś jechałem podczas ulewy w cabergu z anti i nie parował /1 mycie/
|
dzis to było za ciepło by worek foliowy zaparował ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |