Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   20/21.06 - Dzidong Rallye Wrocław (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3512)

winc74 12.06.2009 22:16

A i jeszcze jedno, na kolejną imprę jadę w uniformie strażaka więc wszystko pod kontrolą:haha2:.
Jak to mówi moja żo "stary a głupi":umowa:

lewy 12.06.2009 23:34

Daty mi, się pojeba.., jeżeli sobotra jest 20 to ja jak najbardziej zmieniam na kostki, czy bedzie błotko?

samba23 12.06.2009 23:42

Cytat:

Napisał randal 76 (Post 62475)
Kasia to juz pewnie wiaderkiem zajedzie?
a jak zobaczę u Kasi plecaczek:stop: ,Samba to zobaczysz:vis::vis::vis::vis:.
5.Randal

ASIA niestety ale ma jakies zaliczenia i chyba niepojedzie,mimo ze byla jedyna dziewczyna bardzo sie jej podobalo ostatnio
Asia jest juz dozywotnie zwolniona z noszenia plecaczka ;)

6.Samba23

hubert.ale.ten.maly 13.06.2009 10:34

Cytat:

Napisał lewy (Post 62492)
Daty mi, się pojeba.., jeżeli sobotra jest 20 to ja jak najbardziej zmieniam na kostki, czy bedzie błotko?

co do przelotu przez poligon nie moge obiecac ze blota nie bedzie ale jesli ktos nie bedzie chcial sie pobrudzic zawsze bloto mozna ominac i dzidowac dalej, jesli chodzi o dalsze etapy to raczej nie powinno byc blota jak spojzalem wlasnie na pogode to przez caly tydzien nie ma padac a w nasz wypad ma byc slonko:) wiec bloto ktore jest sobie wyschnie (tak mysle...). ja wlasnie udaje sie z rafalem505 na wstepne rozpoznanie trasowek jak wruce zdjecioki powklejam niestety misze zostawiamy bo jego lancuch odszedl...:(

hubert.ale.ten.maly 15.06.2009 15:51

witam wrucilem z rozpoznania terenu zdjiec nie mam bo nie chcialo mi sie aparatu wyciagac...;d mam tylko to a to i tak nie wiele, a i prawdopodobnie pojedzie z nami jeszcze jedna fura albo susuki samurai albo landek discovery + jeszcze jeden XT. wiec szykuje sie niezla ekipa

hubert.ale.ten.maly 15.06.2009 20:52

spokojnie wszystko sie da zrobic troszku wolnijej i dasz sobie rade nawet z szosowymi oponami pozatym to byl jeden taki mokry przejazd... a poligon suchy jak cholera

qubien 15.06.2009 23:13

siemanko !! Jestem od rafala505 miszy i huberta lece z wami hopaki!!! pozdrooo

winc74 16.06.2009 09:46

Panowie potrzebne poręczenie.
Za dwa tygodnie jadę na wczasy nad może i młoda powiedziała że na taki wypad mogę jechać , nie ma sprawy ale po urlopie.
Po ostatnich zamieszkach :) obawia się czy aby w jednym kawałku dojadę do domu i sprawny pojadę później nad to cholerne może.
Nie wiem może jakiś list żelazny ?:mur:
Ja to jednak mam talent do samouszkadzania :oldman:
ż taki wiek człek nie panuje nad swoimi kończynami :haha2::vis:

Misza 16.06.2009 10:32

Winc: ręcze za siebie, że nie będę prowokował działań mających na celu uszkodzenie części ciał oraz narządów współuczestników Rejli rajdu. Co więcej! wszelaką aktywność nie do końca przemyślaną w przypływie % likwidować będziem w zarodku, także .. Wincu... maczety do rąk własnych zabronione ci będzie wziąć :). Żonie opowiedz o krokach w kierunku bezpieczeństwa i przyjeżdżaj :)

hubert.ale.ten.maly 16.06.2009 12:32

wszystko bedzie bardzo bezpieczne... przeciez nas znasz...:) pozatym powiedz zonie ze nie jedziesz zajac 1 miejsca w czym kolwiek tylko wesolo spedzic czas z normalnymi ludzmi...;D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25.