![]() |
A i jeszcze jedno, na kolejną imprę jadę w uniformie strażaka więc wszystko pod kontrolą:haha2:.
Jak to mówi moja żo "stary a głupi":umowa: |
Daty mi, się pojeba.., jeżeli sobotra jest 20 to ja jak najbardziej zmieniam na kostki, czy bedzie błotko?
|
Cytat:
ASIA niestety ale ma jakies zaliczenia i chyba niepojedzie,mimo ze byla jedyna dziewczyna bardzo sie jej podobalo ostatnio Asia jest juz dozywotnie zwolniona z noszenia plecaczka ;) 6.Samba23 |
Cytat:
|
witam wrucilem z rozpoznania terenu zdjiec nie mam bo nie chcialo mi sie aparatu wyciagac...;d mam tylko to a to i tak nie wiele, a i prawdopodobnie pojedzie z nami jeszcze jedna fura albo susuki samurai albo landek discovery + jeszcze jeden XT. wiec szykuje sie niezla ekipa
|
spokojnie wszystko sie da zrobic troszku wolnijej i dasz sobie rade nawet z szosowymi oponami pozatym to byl jeden taki mokry przejazd... a poligon suchy jak cholera
|
siemanko !! Jestem od rafala505 miszy i huberta lece z wami hopaki!!! pozdrooo
|
Panowie potrzebne poręczenie.
Za dwa tygodnie jadę na wczasy nad może i młoda powiedziała że na taki wypad mogę jechać , nie ma sprawy ale po urlopie. Po ostatnich zamieszkach :) obawia się czy aby w jednym kawałku dojadę do domu i sprawny pojadę później nad to cholerne może. Nie wiem może jakiś list żelazny ?:mur: Ja to jednak mam talent do samouszkadzania :oldman: Cóż taki wiek człek nie panuje nad swoimi kończynami :haha2::vis: |
Winc: ręcze za siebie, że nie będę prowokował działań mających na celu uszkodzenie części ciał oraz narządów współuczestników Rejli rajdu. Co więcej! wszelaką aktywność nie do końca przemyślaną w przypływie % likwidować będziem w zarodku, także .. Wincu... maczety do rąk własnych zabronione ci będzie wziąć :). Żonie opowiedz o krokach w kierunku bezpieczeństwa i przyjeżdżaj :)
|
wszystko bedzie bardzo bezpieczne... przeciez nas znasz...:) pozatym powiedz zonie ze nie jedziesz zajac 1 miejsca w czym kolwiek tylko wesolo spedzic czas z normalnymi ludzmi...;D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |